Szórakozás

„Nagyon durva dolgokat láttam” – Tóth Gabi elmondta, miért rekesztette be színházi karrierjét

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Az énekesnő azt mondja, annyira túlhajtották egy próbaidőszak alatt, hogy 12 hétig kellett rehabilitációra járnia, mert elszakadt a combizma.

Tóth Gabi nemrég a Mutasd magad! című műsor vendége volt, ahol mesélt a válásáról, a hitéről és egyebek mellett a színházi karrierjének végéről is. Mint mondta, bántotta, hogy a válása idején sok hamis tartalmú cikk jelent meg róla az újságokban, melyek arról szóltak, hogy hűtlen volt a férjéhez, vagy éppen nem ő neveli a gyerekét. Hangsúlyozta, hogy ezen állítások közül egyik sem igaz.

Egy ismerkedős fázisban voltam még, ahol igazából főképpen nagyobb beszélgetések zajlottak a Mátéval. De ettől függetlenül a magánéletem egy ideje már nem jól működött a házasságomban

– magyarázta az énekesnő, hozzátéve: a környezete is tudott arról, hogy Krausz Gáborral voltak problémáik, de küzdöttek azért, hogy működni tudjon a házasságuk.

Amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én azt letisztáztam. Nem történt az, hogy egy viszonyba keveredtem volna a párommal, és közben a férjemmel együtt éltem. Ilyen nem történt. Ez nagyon bántott, mert rám húzták ezt a csalfa feleség bélyeget. Hiába mondtam, hogy nem így volt, nem akartak hinni nekem.

Ami a szakításukat övező botrányt illeti, Tóth Gabi elismerte, hogy szerinte ő is hibázott, korábban ugyanis kifelé csak a szépet és a jót mutatták a világnak a házasságukról.

Hogy örökké együtt, és semmi nem tud minket szétválasztani, a hurrikán sem tudja ezt a házasságot szétszedni. Én is használtam olyan kifejezéseket akár a blogomban vagy a közösségi oldalaimon, amiből hirtelen jött az embereknek az, hogy akkor ez egy hazug dolog volt. Nyilván ez adott egy táptalajt a felháborodásnak

– mondta a műsorban, ám hangsúlyozta, hogy szerinte a közösségi oldalakon a legtöbben hozzájuk hasonlóan csak a jó pillanatokról emlékeznek meg, a kapcsolati problémáikat nem teregetik ki.

Az interjúban az énekesnő színházi éveiről is szó esett. Annak idején több darabban is játszott, Győrben például remekül érezte magát, Stohl Andrásnak pedig örökké hálás lesz, amiért segítette és biztatta az útján színészként. Egy meg nem nevezett társulatnál eltöltött fájó időszak után viszont úgy döntött, nem folytatja tovább színházi pályafutását – habár a színpad máig hiányzik neki.

Azért voltak olyan élményeim, amiket soha nem fogok elfelejteni, és emiatt be is rekesztettem ezt a színházi karriert. Nem merek még mondani példát. Nem akarom feltárni annak az illetőnek a személyét, akiről ez szól, ugyanis nagyon durva dolgokat láttam a színházban. Nem szeretnék egy újabb ilyen botránynak a keltője lenni. (…) Voltak olyan dolgok bennem, hogy nem emberként vagyunk kezelve, hanem állatoknak sem méltóan. Ezek után nem volt nagyon kedvem színházi közegben szerepelni.

A téma kapcsán Tóth Gabi elárulta, hogy az említett próbaidőszak alatt egy nagyon csúnya sérülést is szerzett. Állítja, annyira túlhajtották, hogy elszakadt a combizma, ami miatt 12 hétig kellett rehabilitációra járnia, és végül a színpadra is sérülten lépett fel az előadáson. A vele történtekről egyébként nem tartja kizártnak, hogy egyszer fikciós regényt ír.

Az interjú második fele később lesz látható a műsor YouTube-csatornáján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik