Szórakozás

R. Kárpáti Péter elmondta véleményét vőjelöltjéről, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosáról

SuperTV2
SuperTV2
A színész lányának, Kárpáti Rebekának Lénárd András erdélyi üzletember a vőlegénye, aki nem sokkal ezelőttig magyar diplomata is volt.

Kárpáti Rebeka múlt szeptemberben beszélt arról először, hogy egy ideje párkapcsolatban él Lénárd András székelyföldi nagyvállalkozóval, a Tiltott Csíki Sört gyártó csíkszentsimoni sörgyár alapító-tulajdonosával. Alig két hete az eljegyzésükről szóló híreket is megerősítette az egykori szépségkirálynő.

A menyasszony édesapja, R. Kárpáti Péter először nyilatkozott arról, mit gondol lánya választottjáról.

Mindig azt mondtam, hogy aki szereti a lányomat, és aki mellett Rebeka megtalálja azt a boldogságot, amire vágyik, azt az embert jómagam is szeretni fogom. Ha ez András oldalán valósul meg a lányom életében, annak nagyon fogok örülni. Bírom a leendő vőm humorát és karakánságát. A tavaly nyári sajtónyilatkozata, miszerint a lányomat Lénárd András ikertestvéreinek egyikével, vagy Bobbyval, vagy Jockey-val láthatták együtt, kifejezetten kreatív és jópofa volt

idézi a színészt a Metropol.

Lénárd András nemrégiben azzal került be a hírekbe, hogy magyar diplomataként próbált megúszni egy gyorshajtást Romániában. Az eset után Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter visszavonta a diplomata-útlevelét.

Kapcsolódó
Szijjártó visszavonta a Csíki Sör tulajdonosának diplomata-útlevelét
Diplomata-útlevelére is hivatkozva igyekezett megúszni a közlekedési bírságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik