Szórakozás

Kárpáti Rebeka megerősítette, hogy eljegyezték

TV2
TV2
Nem vágyik „hatalmas, habcsókos” esküvőre.

Kárpáti Rebeka követői még év elején szúrhatták ki, hogy az influenszer egy méretes gyűrűvel az ujján jelentkezett be az Instagram-oldalán. Akik az ékszert látva azt feltételezték, hogy Kárpáti kezét megérte Lénárd András, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa, mint kiderült, nem tévedtek, R. Kárpáti Péter lánya ugyanis a minap a Tények Plusz riportjában erősítette meg, hogy párjával jegyben járnak. Bár a lánykérés részleteit nem szerette volna megosztani a nézőkkel, annyit elárult, hogy nem vágyik hetedhét országra szóló lagzira.

Igazából baromi hálás vagyok, mert boldog vagyok, szerelmes vagyok, jó helyen vagyok, nagyon hálás vagyok minden embernek tényleg, aki körül vesz. Nagyon sok esetben mostanában azt látom, hogy elviszi a fókuszt a külcsín az esküvő kapcsán. Hogy minden legyen tökéletes, a dekor, a ruha meg minden, csak pont a lényeg mondjuk nem oké, vagy nem nem százszázalékos. Úgyhogy én nem álmodok ilyen nagyon nagy, hatalmas, habcsókos esküvőről

– magyarázta Kárpáti, aki a riportban arról is beszélt, hogy régóta vágyik már babára: kislányos anyukaként képzeli el magát, de mint mondja, egy kisfiúnak is örülne, a legfontosabb pedig számára az, hogy a kicsi egészséges legyen majd. A gyerekvállalás viszont az esküvővel együtt a jövő zenéje még.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik