Szórakozás

Kiakadnak az Amerikai pite rajongói, amikor megtudják, hány éves a filmben Stifler mamája

Huszonöt évvel ezelőtt, 1999-ben jelen meg a Weitz testvérpár kultikussá vált tinivígjátéka, az Amerikai pite. A rajongók közül sokan kiakadnak, amikor megtudják, hány éves volt a filmben minden idők egyik legemlékezetesebb epizódszereplője, Stifler mamája.

Szinte hihetetlen, de idén lesz huszonöt éve, hogy megjelent, vagyis végérvényesen klasszikussá avanzsált az Amerikai pite. A szüzesség elvesztése körüli bonyodalmakról szóló vígjáték első rajongói, akik az ezredforduló környékén voltak nagykamaszok, most szörnyű felismerésen mennek keresztül – írja a LadBible nevű brit bulvárportál.

Az Amerikai pite egyik legikonikusabb jelenetének főhőse Stifler mamája, aki pillanatok alatt teremtette meg a felnőttfilmek aztán hosszú időn át legnépszerűbb kategóriáját, a MILF-et, ami a szexuálisan vonzó, érett nőt takarja.

Stilfler mamáját Jennifer Coolidge alakította, aki a film debütálásakor 38 éves volt. Az Amerikai pite eredeti célközönsége, vagyis azok, akik 16-20 évesek voltak a bemutató idején, most azzal kénytelenek szembesülni, hogy idősebbek lettek Stifler mamájánál.

Megnyugtatásukra annyit közölnénk, hogy Jennifer Coolidge idén lesz 63 és még mindig csodálatos, ahogyan az A fehér lótusz című sorozatban is látható.

Kapcsolódó
Ha te vagy az első MILF a filmtörténetben, nem könnyű kimászni a skatulyából – Jennifer Coolidge portréja
Magához ölelte a skatulyáját, mégis akkor lett a legjobb, amikor azon kívül kapott esélyt. Ő Jennifer Coolidge.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik