Szórakozás

Ismét összeálltak Az ördög Pradát visel főszereplői a SAG-gála színpadán

Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
Rá is játszottak a 2006-ban megjelent film hangulatára.

18 évvel ezelőtt debütált a mozikban Az ördög Pradát visel című film, főszerepben Meryl Streeppel, Anne Hathaway-jel és Emily Blunttal. A trió a minap a SAG-gálán állt együtt színpadra, hogy átadják a legjobb vígjátékban szereplő színésznek járó díjat.

Idris Elba először Streepet konferálta fel, aki a pódiumon közölte, hogy a szemüvegét és a győztes nevét rejtő borítékot is elfelejtette magával hozni, ekkor jelentek meg filmbéli asszisztensei, Blunt és Hathaway, akik azzal kezdtek el viccelődni, hogy 74 éves színésznő és a vígjátékban játszott karaktere, Miranda Priestly olyanok, akár az ikrek.

Streep erre azt felelte, meglátásai szerint semmi közös nincs benne és a Runway divatmagazin főszerkesztőjében, mire Hathaway egy filmbéli mondattal kontrázott:

Nem, nem kérdés volt!

– mondta, mire egy jól ismert jeges pillantás volt a jutalma kolléganője részéről.

A gálán kiosztott díjakról alábbi cikkünkben lehet bővebben olvasni.

Kapcsolódó
Az Oppenheimerről szólt az amerikai színészcéh idei díjátadója, az Oscar előszobájának tartott SAG-gála
Az atombomba atyjáról szóló film nyerte el a gála legfontosabb kategóriájának számító legjobb szereplőgárdának járó díját. De a legjobb férfi főszereplőnek és a legjobb férfi mellékszereplőnek járó szobrokat is a film szereplői, Cillian Murphyt és Robert Downey Jr. kapták meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik