Szórakozás

Amanda Seyfried: Mióta kipottyantottam egy gyereket, csak anyákat játszottam a vásznon

Odd ANDERSEN / AFP
Odd ANDERSEN / AFP
Új kihívásként tekint ezekre a szerepekre.

A napokban volt esedékes a Seven Veils című film berlini premiervetítése, melyen a főszereplőt játszó Amanda Seyfried is tiszteletét tette.

A színésznő a vörös szőnyegen a Varietynek adott interjút a film kapcsán, amiben egy színházrendező édesanyát alakít. Mint mondta, anyaként maga is együtt tud érezni a karakterrel és a küzdelmeivel.

A karrieremben egy kicsit még mindig új dolog anyát játszani. Úgy tűnik, miután kipottyantottam egy gyereket, csak anyákat játszottam, és számodra ez Hollywood. De azt hiszem, hogy a szerepek sokkal gazdagabbak lettek, és határozottan olyan kihívásokat jelentenek, amilyenekkel a pályám korábbi szakaszában nem találkoztam

– magyarázta a színésznő, hozzátéve: minden igazán jó forgatókönyv és megfelelően kidolgozott karakter esetében képes a saját életére reflektálni, ami olyan mellékhatása a munkájának, amit imád.

Seyfried egyébként két gyerek édesanyja: kislánya, Nina 2017-ben született, Thomas fia pedig 2020-ban, ám esetében a színésznő terhességét a végsőkig titkolták a férjével, Thomas Sadoskival.

Kapcsolódó
Hírességek, akik az utolsó pillanatig titkolták, hogy gyerekük lesz
Ha babavárásról van szó, kétféle ember létezik: aki alig várja, hogy világgá kürtölje, hogy szülő lesz, és van az, aki az utolsó pillanatig igyekszik titkolni a család bővülését. Nincs ez másként a hírességeknél sem, esetükben viszont jóval nehezebb titokban tartani a nagy hírt, tekintve, hogy sokakat szó szerint üldözik a lesifotósok. Noha nem túl gyakori, néhány celebnek az utolsó percig sikerül titokban tartani a terhességét – mutatjuk, kik voltak ők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik