Szórakozás

Hargitai Bea megtanult csehül: A hivatalos ügyeket is el tudom intézni

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Azt mondja, eladni már nem tudják.

A Meglepetés magazinnak nyilatkozott Hargitai Bea. Az egykori modell Csehországban, Prágában él családjával, és mikor épp nem forgat kereskedelmi adókon hazánkban, hétköznapi dolgokat csinál.

Bevásárolok, mosok, vasalok. Teszem a dolgomat, mint az átlagos anyukák. Én hozom-viszem Jasont az iskolába, a külön­óráira, és naponta főzök. Tulajdonképpen itt kényszerültem rá a főzésre, mert a cseh konyha nem valami jó. Ha finomat akarunk enni, nekem kell elkészítenem. De nem teherként élem meg a konyhában töltött időt, számomra inkább olyan, mint a meditáció. A főzés és a vezetés mindig kikapcsol.

Nemcsak a főzésben, hanem a nyelvtanulásban is sikereket ért el, merthogy a pandémia alatt megtanult csehül. Egy online nyelviskolában sajátította el az alapokat.

Most már nem tudnának eladni, a hivatalos ügyeket is el tudom intézni. Az igazság az, hogy cseh barátaink nincsenek, ezért sem voltam rákényszerülve, hogy korábban megtanuljam az itteni hivatalos nyelvet. A cseh emberek nem olyan barátkozósak, mint a magyarok, és a humort sem értik, picit kockák. Én szeretem és értem is a humort, ezért is jó Magyarországra hazamenni, mert ott sokkal jobban veszik a poénokat

– mesélte az újságnak.

Mi 2020-ban beszélgettünk vele egy interjú keretein belül:

Kapcsolódó
Hargitai Bea: Beleharaptam Holyfield fülébe, oda is szaladt vagy hatvannyolc testőr
Hargitai Bea Playboyról, gyereknevelésről, celebkedésről és arról, miért nem szeret társadalmi ügyekben megszólalni. Interjú.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik