Szórakozás

„Ha betartom a programot, hét évvel tovább élhetek” – Jákob Zoltán fiatalító kúrán volt Svájcban

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
Őt is meglepe, de bevallása szerint „tényleg fiatalabb” lett.

Élethosszabbító programra jöttem Svájcba

jelentette be Jákob Zoltán egy minap feltöltött TikTok-videójában. A milliárdos üzletember ebben elmondta, mi történik vele a klinikán:

Súlyomból fogok veszíteni, revitalizálni fognak és méregteleníteni.

A Bors elérte Jákobot, aki a lapnak elárulta, milyen hatással volt rá a fiatalító kúra:

Magamat is meglepem vele, de tényleg fiatalabb lettem, mint az indulás előtt. Ez matematikai értelemben persze egy vicc, de a fizikumomat tekintve ez egy tény.

Az 55 éves üzletember elmondása szerint mindenféle erőlködés nélkül két kilót sikerült fogynia, miközben folyamatosan töltődött és pihent. „Az első másfél-két napban számlálhatatlan orvosi vizsgálatot végeztek el rajtam, majd az eredmények tükrében kialakítottak számomra egy teljesen rám szabott étrendet” – magyarázta.

Nagyon könnyű volt beleszokni, sőt, talán éppen a személyre szabottság okán, nem is nagyon kellett. Nagyon hamar könnyedebbnek éreztem magam, és annak is örülök, hogy ez a két kiló tényleg eltűnt rólam, és nem arról van szó, hogy másnap visszakúszott a duplája.

Mint mondta, kondizni is elkezdett Svájcban, „hiszen a vizsgálatok azt is egyértelművé tették, hogy rendszeres kardió- és izomtömegnövelő edzésekre van szükségem ahhoz, hogy a rám szabott életmódváltó program három hónap múlva kifejthesse a maximális hatásfokát, és hozzásegítsen ahhoz, hogy tovább éljek annál, mint amit a korábbi életmódom folytatása esetén megjósolható lenne”.

Ha betartom a programot, hét évvel tovább élhetek.

Korábban azt mondta, mesterséges intelligenciával fiatalítaná magát.

Kapcsolódó
Jákob Zoltán mesterséges intelligenciával fiatalítaná magát
Zavarja, hogy bár a lelke nem, a teste öregszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik