Szórakozás

Gajdos Tamás: Miattam tévéműsor még nem maradt el

TV2
TV2
Azt mondja, mostanában mindenki azzal ugratja, hogy késős.

A Meglepetés legfrissebb számában közösen adott interjút Geszler Dorottya, Gajdos Tamás és Klaussmann Viktor – a Játék határok nélkül és a Szerencsekerék egykori műsorvezetői. A beszélgetés során szó esett az említett műsorokról, a karrierjük későbbi alakulásáról és a családjukról is, kiderült például, hogy a gyerekeik egyáltalán nem érdeklődnek a tévés foglalkozások iránt.

Az interjú végén felmerült Gajdos Tamás ATV híradós ügye is: a műsorvezetőt tavaly június végén Rónai Egonnak kellett helyettesítenie a stúdióban, miután előbbi fél órával az adáskezdés előtt jelezte a hírigazgatónak, hogy nem biztos, hogy odaér a műsorkezdésre, mert lerobbant az autója. A csatorna ekkor belső vizsgálatot indított, mely megállapította, hogy Gajdos több alkalommal is késve érkezett a munkahelyére, ezen esetek pedig – élő adás lévén – veszélyeztették az adásbiztonságot, így pénzbírságot szabtak ki. Néhány hónappal később fegyelmi eljárás indult a műsorvezető ellen, miután egy novemberi napon nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában, holott a csatorna etikai kódexe alapján a műsorvezetőknek az adás kezdete előtt egy órával már az épületben kell tartózkodniuk. Ekkor György Gabriella helyettesítette.

A történet végül Gajdos távozásával végződött a csatorna hírműsoraiból, külső gyártású produkciókban viszont továbbra is látható a képernyőn.

A téma kapcsán a műsorvezető most úgy nyilatkozott:

Mostanában mindenki azzal ugrat, hogy késős vagyok. Pedig miattam tévéműsor még nem maradt el, a felvételre mindig ott voltam, vagy diszponáltam magam helyett valakit

– jelentette ki, hozzátéve: lelkileg már túltette magát azon, hogy az ATV Híradó nélküle megy tovább. Mint mondta, a jelenleg futó műsorai mellett vannak új tévés ajánlatai is, ezekről viszont még nem beszélhet.

Meglepetés

Január végén egyébként kiderült, hogy a néhai Gesztesi Károly fia, Gesztesi Máté veszi át Gajdos Tamás helyét az ATV híradójában. Utóbbi a csatorna bejelentését követően el is mondta véleményét az utódjáról.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik