Szórakozás

Szabó Zsófi a TV2-ről: Ez nagy dolog, hisz 35 vagyok, édesanya, dolgozó nő, sportoló – minden nő keresi a helyét a világban

tv2
tv2
15 év után tért vissza anyacsatornájához.

Szabó Zsófi a TV2-höz igazolt, ahol a TV2 Klub nagykövete lesz mostantól. Decemberben távozott az RTL Reggeli című műsorából, majd február 19-én hivatalosan is bejelentették, hogy a TV2 új, nőknek szóló csatornájának arca lett. Az átigazolást követően a tv2play.hu-nak beszélt a színész-műsorvezető.

Azért 15 éve debütáltam Betty Tanakisként (a Jóban Rosszban című sorozatban látott karaktere – a szerk.), és a mai napig úgy jönnek oda hozzám emberek, hogy imádtuk a Jóban Rosszbant. Itt nőttem fel, ez a csatorna tanított meg felnőttnek lenni a média világában. Jó visszatérni úgy, hogy már nő vagyok, tudatos anyuka, és tudom, mit szeretnék a karrieremet illetően.

A nagyköveti pozícióról sejtelmesen beszélt, pontosan nem árulta el, mit fog csinálni, azt viszont belengette, hogy itt-ott látni fogják még a tévénézők.

35 éves vagyok, édesanya, dolgozó nő, sportoló, miközben minden nő keresi a helyét a világban, éppen az aktuális problémával kell megküzdjünk. És sosincs balansz, egy nő pedig mindig a balanszra törekszik, akár édesanya, akár még a karrierje előtt álló fiatal nő. Vagy az az anyuka, akinek a gyermekei kirepülnek otthonról. Minden szakasznak egy nő életében megvan a maga szépsége, nehézsége. Szeretném még folytatni a karrieremet, még láthattok itt-ott.

Az RTL így búcsúzott tőle:

Kapcsolódó
Az RTL-től is érkezett reakció Szabó Zsófi TV2-höz való távozására
Egyik kereskedelmi adóról a másikra vándorolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik