Szórakozás

Az RTL-től is érkezett reakció Szabó Zsófi TV2-höz való távozására

rtl
rtl
Egyik kereskedelmi adóról a másikra vándorolt.

Tavaly az ünnepek előtt derült ki, hogy Szabó Zsófi és Miller Dávid távoznak az RTL Reggeli stábjából. Múlt héten a Blikk számolt be arról, hogy Szabó visszatér az anyacsatornájához, a TV2-höz, ahol információk szerint a Mokka egyik műsorvezetője lesz. Ezen értesülés ma bizonyítást is nyert, Szabó ugyanis az Instagram-oldalán egy videóval jelentette be, hogy valóban visszatér.

„Eltelt 15 év, a TV2 az anyacsatornám. Van az az érzés, amikor az ember világot szeretne látni, kalandokat átélni, de amikor hazaérsz, akkor rájössz, hogy mindenhol jó, de legjobb otthon. Nagyon nagy dolog számomra, mert ez a csatorna nekünk, nőknek szól, mi, nők a harmóniára törekszünk” – írta Szabó.

Délután az RTL is reagált erre az Instagramon keresztül, pontosabban a Reggeli szerkesztősége:

Sok sikert, Zsófi!❤️

– írták posztjukban, melyben elköszöntek a műsorvezetőtől, elhelyezve a következő hashtageket is: #rtlreggeli #reggeli #ezisareggeli.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

REGGELI (@rtlreggeli) által megosztott bejegyzés

Mutatunk egy toplistát is a leghihetetlenebb tévés átigazolásokról is:

Kapcsolódó
Majka, Ördög Nóra, Marsi Anikó, Friderikusz – a legmeglepőbb tévés átigazolások
Műsorok jönnek-mennek a két legnagyobb kereskedelmi csatornán Magyarországon, ám az nem annyira gyakori, hogy a műsorvezetők a konkurenciához igazolnak. Összegyűjtöttük a legmeglepőbb szerződtetéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik