Szórakozás

Joaquin Phoenix és Rooney Mara második közös gyereküket várják

AMANDA EDWARDS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
AMANDA EDWARDS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Első fiuk, River 2020-ban született meg.

Nemrég jelent meg egy toplistánk, melyben olyan hírességeket soroltunk fel, akik egészen a gyerekük születéséig – vagy még annál is tovább – titkolták, hogy szülők lesznek. A listára Joaquin Phoenix és Rooney Mara is felkerültek, akik 2020-ban néztek szülői örömök elé, a kisfiuk érkezését viszont nem ők, hanem a színész-producer egyik kollégája, Victor Kossakovsky rendező árulta el a Zürichi Filmfesztiválon. Addig az sem volt tudvalevő, hogy a színésznő várandós.

Úgy fest, a pár másodjára úgy döntött, a nyilvánosságot is bevonja. Mara ugyanis a napokban a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválra volt hivatalos, ahol a kezét a hasán pihentetve pózolt a fotósoknak, a terhességét inkább kihangsúlyozó, mintsem eltakaró ruhában.

Stephane Cardinale – Corbis / Corbis via Getty Images

A babavárást illetően a People próbálta felvenni a kapcsolatot a színésznővel és vőlegényével, Joaquin Phoenixszel, ám egyelőre képviselőik nem reagáltak megkereséseikre.

Kapcsolódó
Hírességek, akik az utolsó pillanatig titkolták, hogy gyerekük lesz
Ha babavárásról van szó, kétféle ember létezik: aki alig várja, hogy világgá kürtölje, hogy szülő lesz, és van az, aki az utolsó pillanatig igyekszik titkolni a család bővülését. Nincs ez másként a hírességeknél sem, esetükben viszont jóval nehezebb titokban tartani a nagy hírt, tekintve, hogy sokakat szó szerint üldözik a lesifotósok. Noha nem túl gyakori, néhány celebnek az utolsó percig sikerül titokban tartani a terhességét – mutatjuk, kik voltak ők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik