Szórakozás

Álló ovációval fogadták a kerekesszékkel érkező Michael J. Foxot a BAFTA-színpán

WIktor Szymanowicz / NurPhoto / AFP
WIktor Szymanowicz / NurPhoto / AFP
Meglepetésvendégként adott át egy díjat, amit az Oppenheimernek ítélt a zsűri.

A hétvégén került sor a 2024-es év BAFTA-díjátadó gálájára, az esemény egy pontján pedig Michael J. Fox is feltűnt a színpadon: a Parkinson-kórban szenvedő színész kerekesszékkel érkezett meg a pódiumra, miközben állva tapsolták őt a közönség soraiban ülő sztárok.

Fox később állva mondott beszédet, majd adott egy át díjat, amit az Oppenheimer nyert. Az eseményre egyébként a feleségével, Tracy Pollannel érkeztek, akivel pózoltak is a fotósoknak a vörös szőnyegen.

A színésznél a ’90-es években diagnosztizáltak Parkinson-kórt, igen ritkán is bólint rá nyilvános eseményeken való részvételekre, így meglepetésszerű megjelenése a twitterezőket is megindította a BBC szerint. A színpadra érkezéséről készült felvétel alatt többen is a szeretetükről biztosították a Vissza a jövőben egykori színészét, a posztoló pedig arról írt, hogy a jelenet könnyeket csalt a szemébe.

Hónap elején a stiff-person-szindrómával küzdő Céline Dion is hasonló meglepetésvendégként tűnt fel a Grammy-színpadán, amikor Taylor Swiftnek nyújtotta át az év albumáért járó díjat, amit 1997-ben ő is elnyert Falling Into You címet viselő lemezével.

Kapcsolódó
Céline Dion adta át Taylor Swiftnek az év albumáért járó Grammy-díjat, amit 27 évvel ezelőtt ő is elnyert
A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő énekesnő ritkán jelenik meg mostanság a nyilvánosság előtt, a Grammy-gálával viszont kivételt tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik