Élet-Stílus

Céline Dion adta át Taylor Swiftnek az év albumáért járó Grammy-díjat, amit 27 évvel ezelőtt ő is elnyert

Kevin Mazur / Getty Images for The Recording Academy
Kevin Mazur / Getty Images for The Recording Academy
A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő énekesnő ritkán jelenik meg mostanság a nyilvánosság előtt, a Grammy-gálával viszont kivételt tett.

Magyar idő szerint hétfő hajnalban osztották ki a 2024-es Grammy-díjakat. Taylor Swift történelmet írt az idei gálán, ugyanis negyedszerre is elnyerte az év albumáért járó díjat. Az énekesnőnek Céline Dion adta át a szobrot, aki 1997-ben ugyancsak elnyerte a szóban forgó elismerést a Falling Into You címet viselő albumával.

Amikor azt mondom, boldog vagyok, hogy itt lehetek, azt tényleg szívből mondom. Azok, akiket az az áldás ér, hogy itt lehetnek a Grammy-díjátadón, soha nem vehetik természetesnek azt a hatalmas szeretetet és örömöt, amit a zene hoz a mi, és az emberek életébe szerte a világon

idézte Diont a Rolling Stone.

Az énekesnő 2022 decemberében osztotta meg, hogy a stiff-person-szindróma nevű gyógyíthatatlan betegséggel küzd, ami az izmokat támadja meg, beleértve a hangszálakat és a szívet is. Három és fél évig nem is láthatták nyilvános eseményen a rajongói, legutóbb tavaly novemberben látogatott el egy Las Vegas-i jégkorong-arénába, azóta pedig a minap tartott Grammy-gála volt az első publikus megjelenése.

Dion egyébként a múlt héten jelentette be, hogy dokumentumfilm készül róla, ami az életének egy kifejezett évére fókuszál majd, miközben bemutatja, hogyan küzd a betegségével.

Kapcsolódó
Taylor Swift történelmet írt – íme a 2024-es Grammy-díjak nyertesei
Mutatjuk a legfontosabb kategóriák győzteseit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik