Szórakozás

Fejes Tamás: Tele van a tévé értéktelen celebekkel, mi a Tankcsapdával nem akarunk egy polcra kerülni velük

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
A zenész-üzletember azt mondja, nem véletlen, hogy 25 év után most először bólintott rá egy tévés felkérésre.

Fejes Tamást jelenleg a TV2 képernyőjén, a Kincsvadászok című műsor egyik kereskedőjeként láthatják a tévénézők. A zenész-üzletember a múlt héten árulta el, hogy a műsor ötletével Till Attila kereste fel, és kezdetben volt is benne némi bizonytalanság, hiszen mint mondta, celebként díszelegni nem az ő műfaja.

Az jutott eszembe először, ez szép és jó, de hol van itt az én helyem? Láttam, milyen komoly szakértők kerültek a csapatba. Mit keresnék én itt? Celebként díszelegni nem az én műfajom, műtárgyfronton pedig lelkes hobbista vagyok csupán. És a műsorban sem akarom másnak mutatni magam. Szerencsére nem is várja ezt tőlem senki. Azt hozom, ami vagyok

– mondta akkor.

A Tankcsapda dobosa nemrég a Story magazinnak adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogy okkal nem vállalt el az elmúlt 25 évben egyetlen tévés felkérést sem, a Kincsvadászok kivételével.

Az egész zenekar kerüli a felhajtást. Eddig mindig azonnal kategorikusan nemet mondtunk a különböző műsorok felkéréseire, mert tele van a tévé értéktelen celebekkel, és mi nem akarunk egy polcra kerülni velük

– jelentette ki Fejes, aki végül hosszas gondolkodás után bólintott rá a TV2 megkeresésére, úgy érezte ugyanis, hogy alkalmas a feladatra, lévén, hogy már a zenélés előtt is foglalkozott kereskedéssel, emellett pedig több vállalkozásban is érdekelt.

Hangszerboltom van, szórakozóhelyet üzemeltetek, csárdában vagyok résztulajdonos, pálinkafőzdém van, apartmanházakat adok ki Spanyolországban. Mindezek mellett pedig szenvedélyesen gyűjtöm a veterán autókat, motorokat, órákat és festményeket.

A dobos a napokban beszélt arról, hogy racionális befektetőnek tartja magát, a témával kapcsolatban viszont most elmondta, hogy nem gondol magára komoly üzletemberként.

Már csak azért sem, mert elsősorban mindig szerelemprojektekben gondolkozom. Ha tehetem, olyan üzletekbe szállok be, amik megtetszenek, érdekelnek és örömömet lelem bennük. Nem a haszonszerzés az elsődleges célom, de nem leszek álszent. Nyilván szeretek jól járni, és frusztrál, ha bukom egy nagyot, arra viszont mindig is figyeltem, hogy ne szórjam a pénzt, mint bolond a lisztet. Ettől függetlenül sosem fukarkodtam, mindig is szerettem kockáztatni!

– fejtette ki.

Kapcsolódó
Fejes Tamás: Amerikában sosem tapasztaltam, hogy a rockerstílus miatt lekezelően méregetnének a bankban
Álszentségnek tartja azt a hozzáállást, miszerint egy rocker csak akkor lehet hiteles, ha csóró.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik