Szórakozás

Fejes Tamás elmondta, hogyan tett szert a vagyonára

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Racionális befektetőnek tartja magát.

Fejes Tamás jelenleg a Kincsvadászok című műsor kereskedőinek csapatát erősíti. A Tankcsapda dobosa nemrég a hot! magazinnak adott interjút, melyben arról mesélt, hogyan tett szert sikerekre zenei pályafutása mellett az üzleti életben is.

Mint mondta, már gyerekkorában is kisautókkal és egyéb apróságokkal üzletelt az iskolában, később pedig egy barátja édesanyjától kapott kölcsön 750 ezer forintot, hogy saját bizniszbe kezdhessen: amikor ugyanis egy hangszerboltban dolgozott eladóként, észrevette, hogy sok a zenész, kevés viszont a jó minőségű hangszer – derült ki a Blikk szemléjéből.

A bankok nem akartak szóba állni velem. Abból nyitottam meg az első önálló boltomat anyukámék garázsában

– emlékezett vissza a zenész, akinek aztán saját üzlethelyisége lett, mára pedig az egyik legnagyobb hangszer-kiskereskedelmi hálózat tulajdonosa.

Hitelből építettem magam, amit vissza is kell fizetni. Azt gondolom, az átlagos magyar zenészekhez képest jobban élek. Amikor belém kötnek, hogy rázom a rongyot, elfelejtik említeni, hogy racionális befektető vagyok, tehát nemcsak a vagyonomat kellene megvizsgálni, hanem a hitelemet is.

Fejes hozzátette, hogy a befektetései mindig személyes kötődésűek, a hangszerbizniszen kívül pedig más piacokra is belépett az évek során.

Amikor Spanyolországban jártam, azt mondtam, ez a hely én vagyok. Ezért elkezdtem ingatlanokat nézegetni. Tehát nemcsak vettem egy lakást, hanem kerestem egy partnert, akivel vettünk két lakást, majd elkezdtünk apartmanoztatni

– magyarázta.

Ami a Kincsvadászokat illeti, a dobosnak gyűjtőként elsősorban az ezüsttárgyak keltik fel az érdeklődését, de mint mondja, van, hogy őrült holmikban is lát fantáziát.

Például egy utazóvécé mindig érdekel, mert az egy akkora baromság, hogy biztosan megveszem

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Fejes Tamás: Amerikában sosem tapasztaltam, hogy a rockerstílus miatt lekezelően méregetnének a bankban
Álszentségnek tartja azt a hozzáállást, miszerint egy rocker csak akkor lehet hiteles, ha csóró.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik