Szórakozás

Meghan Markle ismét podcast-készítésre adja a fejét

Odd ANDERSEN / AFP
Odd ANDERSEN / AFP
Ezúttal már nem a Spotify-jal közösen...

Tavaly idő előtt véget ért a Spotify és a sussexi hercegi pár együttműködése. A streamingszolgáltató még 2020-ban kötött 25 millió dolláros szerződést Harry herceggel és Meghan Markle-lel exkluzív podcastek gyártására. Végül összesen 12 epizód készült el Archetypes című sorozatukból, amikben a hercegné mindig más vendéggel – többek között Serena Williamsszel, Mariah Carey-vel és Paris Hiltonnal – beszélgetett a nőket érő diszkriminációról.

A napokban kiderült: Sussex hercegnéje újabb podcastet készít, ezúttal a Lemonada Mediával együttműködésben. Erről a hercegi pár vadiúj honlapján adtak hírt.

Amellett, hogy a korábban kizárólag a Spotify-on futó Archetypes hamarosan az összes podcast-platformon elérhető lesz,

Markle egy új műsort is indít, aminek ő lesz a házigazdája.

További részleteket eddig nem árultak el az egyelőre cím nélküli projektről.

Büszkén jelentem be, hogy mostantól a Lemonada zseniális csapatához tartozom, és náluk folytatom a podcast iránti szeretetem kiélését. Az, hogy egy női alapítású céget támogathatok gondolatébresztő és rendkívül szórakoztató podcast-adások sorával, fantasztikus indítása a 2024-es évnek. Terveink megvalósítása, azaz az Archetypes újbóli kiadása, hogy több ember férhessen hozzá, valamint egy dinamikus új podcast elindítása, már javában zajlik. Nagyon várom már, hogy megoszthassam veletek, és örülök, hogy csatlakozhatok a Lemonada családhoz

– olvasható Meghan Markel közleményében.

Kapcsolódó
Kibaszott szélhámosoknak nevezte Harry hercegéket a Spotify podcastfelelőse
Bill Simmons szerint ezzel a címmel lett volna érdemes podcastet indítani a hercegi párral.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik