Szórakozás

Hódi Pamela a Valentin-napról: Mi nem ünnepeljük, a 3. házassági évfordulónkat is elfelejtettük

TV2
TV2
Az influenszer szerint a negyedik évfordulójukra „illene valamit alkotniuk”.

Hódi Pamela szerdán egy mosolygós szelfit tett közzé az Instagramján, a poszt szövegét pedig azzal kezdte, hogy kétéves kislánya, Evolet Olivia lebetegedett.

Egy apró mosoly került az arcomra, pedig Via beteg lett, így sajnos lemaradt a farsangról, amit annyira várt. Készültünk rá, már mondhatni lelkesedést váltott ki belőlem is, amit nem is gondoltam volna.

A folytatásban az influenszer leírta: annak ellenére is mosolyog, hogy ma vitatkoznia kellett valakivel, ami rányomta a bélyegét a napjára, mert távol áll tőle a veszekedés és kiabálás. „Gyűlölöm és kerülöm az ilyen helyzeteket, de ha nagyon kihoznak a sodromból, akkor viszont robbanok” – fogalmazott Hódi, majd arról is ejtett pár szót, férjével, Tóth Bencével hogy telik náluk a február 14-i ünnep.

Csak hogy essen szó a Valentin-napról is. Nem, mi nem ünnepeljük. Őszintén szólva, elfelejtettük a 3. házassági évfordulónk napját, január 15-én délután jeleztük egymásnak, hogy egyébként ma vagyunk 6 éve együtt. Szóval ezek után szerintem egyértelmű, hogy simán átszeretgetjük egymást ezen a napon is. Nem tudom, ez rossz-e vagy sem, de azért legalább a 4. házassági fordulónkra illene valamit alkotnunk

– zárta bejegyzését, amit itt lehet megnézni.

Kapcsolódó
Hódi Pamela: Én nem szülök többet
Örült volna még egy kisfiúnak, de még egyszer nem csinálná végig, amit két lánya születésekor átélt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik