Szórakozás

Hódi Pamela: Én nem szülök többet

TV2
TV2
Örült volna még egy kisfiúnak, de még egyszer nem csinálná végig, amit két lánya születésekor átélt.

Hódi Pamela volt a Beköltözve Hajdú Péterhez legutóbbi vendége. Az influenszer hosszan mesélt Berki Krisztiánnal, valamitn férjével, Tóth Bencével való kapcsolatáról, illetve mindkét szülésélményéről. Mint elmondta, nagyon szerette volna természetes úton világra hozni a lányait, ám erre nem volt lehetősége. Natasa Zselykével olyan hosszú ideig vajúdott, hogy az orvos császármetszést javasolt, ahogyan Evolet Olívia születésekor is. Utóbbi műtét azonban nem ment zökkenőmentesen.

„Feltettek a műtőasztalra, és nem hatott az érzéstelenítő. Látom, hogy jönnek be az orvosok, ott konzultálnak, jön az aneszteziológus, megcsipked, megsimogat, megütöget. Mondtam neki, hogy mindent érzek. Utána visszapakolták a műtéti dolgokat, felültettek, újra megszúrtak. Én olyan rosszul voltam, mondtam, hogy még mindig mindent érzek, és akkor mondták, hogy most azonnal elaltatnak. Bence kint volt a folyosón, be volt öltözve műtős cuccba, hogy akkor ő jön be hozzám. És képzeld el, hogy nem. Én csak annyit kértem, hogy Bencének szóljanak. Elmondták neki, hú, nagyon ideges volt.”

Nem értettük, hogy ez miért van. És akkor utána én már csak a szobámban keltem fel, hogy megvan a Via. Úgyhogy ezért is mondtam, hogy én nem szülök többet.

Hódi azt mondta, jó lett volna, ha születik egy kisfia, „meg ha valaki ideadná nekem két és fél évesen, akkor azt mondanám, hogy jó” – tette hozzá, de még egyszer nem szülne. Annak is örül, hogy most így pont elférnek egy autóban a családjával, mindenkinek van saját szobája, és férjével hosszú távon mindent meg tudnak adni a gyerekeknek. Hódinak kiemelten fontos, hogy olyan hátteret tudjon biztosítani a lányai számára, ami neki nem adatott meg gyerekként.

A teljes beszélgetést itt lehet visszanézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik