Szórakozás

„Abból nem lehet megélni” – Bodnár Attila elmondta, mennyi a nyugdíjuk Pap Ritával

RTL
RTL
Az énekes fellépni jelenleg nem tud, mert továbbra sem látszik javulni a hallásproblémája.

Bodnár Attila február elején beszélt először arról, hogy a koronavírus-fertőzése után komoly szövődmény alakult ki nála, ami miatt veszélybe került a hallása. A Modern Hungária egykori énekese nemrég a Fókusznak árulta el, hogy kétségbe van esve, ugyanis továbbra is cseng és visszhangzik a feje, miközben folyamatosan sziszegő, magas hangokat hall, melyek miatt a külső hanghatásokat alig tudja érzékelni.

A 73 éves zenész jelenleg is új dalokon dolgozik, hallásproblémája miatt viszont fellépni nem tud. Orvosról orvosra járva igyekszik megoldást találni, hiszen a színpad nem puszta örömforrás a számukra feleségével, Pap Ritával, hanem egyúttal a megélhetésüket is jelenti.

Tudod mennyi nyugdíja van a Pap Ritának? Valami 60 ezer forint, vagy mennyi. Nekem meg, ha igaz, ugye mindig változtatgatják, fene tudja, olyan 120-130 ezer körül van. Hát abból nem lehet megélni

– mondta a riportban Bodnár.

Kapcsolódó
Részlegesen megsüketült a Modern Hungária egykori énekese
A Covid súlyos szövődménye miatt került veszélybe Bodnár Attila hallása, ha nem javul az állapota, valószínűleg nem tudja folytatni zenei pályafutását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik