Élet-Stílus

Hajnal Bettinának új párja van

TV2
TV2
A közösségi oldalán osztott meg közös fotót egy titokzatos férfival.

Hajnal Bettinát tavaly A Nagy Ő-ben ismerhette meg az ország: ő volt az, aki a forgatásokon el is nyerte Jákob Zoltán szívét. Kapcsolatuk végül nem bizonyult hosszú életűnek, a milliárdos néhány héttel a műsor utolsó epizódja után bejelentette, úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

A műkörmösként dolgozó nőre úgy tűnik, időközben rátalált a szerelem, nemrég ugyanis az Instagram-oldalán osztott meg közös fotót egy férfival, a képhez pedig mindössze egy szívecske emojit fűzött hozzá leírásként, és ezzel is válaszolt a poszthoz érkező gratulációkra. Bejegyzését ide kattintva lehet megnézni.

Hajnal később az nlc.hu-nak erősítette meg, hogy a fotón szereplő férfival valóban egy párt alkotnak.

Ez egy eléggé friss dolog, így érthetően most még szeretném megóvni a nyilvánosságtól, de a hír az igaz, rám talált a szerelem. Nem véletlenül raktam ki, ő nem a testvérem, nem a sógorom… Nyilván várható volt, hogy a férfiak elkezdenek szemtelenkedni, viszont a női részről egész sok gratulációkat kaptunk

– nyilatkozta a lapnak.

A műkörmös egyébként év elején árulta el, hogy Jákobbal ugyan újra összejönni már nem terveznek,  továbbra is tartják egymással a kapcsolatot.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik