Szórakozás

T. Danny Zsákbamacskás műsorvezetőtársáról: Vajk nagyon tanult ember, én meg én vagyok

TV2
TV2
Az énekes szerint annak ellenére, hogy magasságban eléggé különböznek, sok minden másban hasonlítanak egymásra Szente Vajkkal.

Mint a hónap folyamán kiderült, az RTL-hez igazolt Majkát és Pápai Jocit két műsorvezető-páros váltja a Zsákbamacska című műsorban, Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó. Pap Dorcit is leváltották, az ő helyét Szentéék mellett Kárpáti Rebeka, Maricsék oldalán pedig Stana Alexandra veszi át.

T. Danny most a Borsnak mesélt a forgatásról, és elmondta: nagyon élvezi az új feladatot, noha korábban nem voltak műsorvezetői álmai.

Zsűri akartam lenni tehetségkutató műsorban, amikor anyáékkal néztük gyermekkoromban a tévét. Amikor jött a felkérés, nagyon megörültem, és most, hogy megy a forgatás, rá kellett jönnöm, hogy ez igazán nekem való, nagyon élvezem! Azt hittem, majd lesz lámpalázam, mert azért ez mégsem hazai terep nekem, de az első perctől oldott tudtam lenni, ami nyilván a profi stábnak, na meg Szente Vajknak és Kárpárti Rebekának is köszönhető. Mert itt nem egy emberen van a nyomás, hanem ezt együtt csináljuk

– nyilatkozta az énekes, aki a tavalyi Dancing with the Starsban harmadik helyezést ért el. A táncos műsorból már ismerték egymást Szente Vajkkal, aki ott a zsűri tagja.

„Én is nagyon kíváncsi voltam, hogy működünk majd együtt. Lehet meglepő, de nagyon jó köztünk a dinamika.

Vajk nagyon tanult ember, igazi művész, én meg én vagyok. Annak ellenére, hogy magasságban eléggé különbözünk, sok minden másban hasonlítunk. Például abban, hogy mindkettőnknek pokolian rossz a humora. Na jó, csak vicceltem!

Egyébként rájöttem, mi az oka, hogy jól működünk együtt: mindketten balkezesek vagyunk és mind a ketten középső gyerekek vagyunk, ezek ugyanis eléggé meghatározók az ember jellemében. A párosunk mellett nehéz érvényesülni, de Kárpáti Rebeka nem csak nagyon szép, de nagyon intelligens is, megállja a helyét! Összességében bízom benne, hogy a nézők szeretni fogják a Zsákbamacskát velünk” – fogalmazott T. Danny.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik