Szórakozás

Havas Henrik: Én a Havasnét sokkal egyszerűbben kértem meg, mint a Lőrinc az Andit

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Várkonyi Andrea után most az újságíró-műsorvezető is elmesélte a saját történetüket.

Várkonyi Andrea a múlt héten a Story magazinnak adott interjút, melyben egyebek mellett azt is elmesélte, hogyan kérte meg a kezét a férje, Mészáros Lőrinc. Történetüket olvasva Havas Henrik a Facebook-oldalán jelentkezett be a napokban, posztját pedig úgy kezdte:

Lölő romantikus volt, én meg huncut. Hát, én a Havasnét sokkal egyszerűbben kértem meg, mint a Lőrinc az Andit.

Az említett interjúban Várkonyi Andrea kiemelte, hogy férjének elképesztő érzéke van a romantikához, mire Havas írásában elismerte, hogy neki kevésbé, majd ki is fejtette, miért gondolja így.

Egy este csöngettek nálunk. A menyasszonyom nyitott ajtót. Kis bőrönddel ott állt az ajtóban a könyvtároslány a laktanyából. Ezután Székelyi Marika néhány hónapig nem állt velem szóba. Egy vasárnap délután a buszmegállóban találkoztunk, kicsit durcizott, de végül csak eljött velem a Néprajzi Múzeumba, ahol naiv festők kiállítását néztük meg. Egy képnek az volt a címe, hogy Lagzi a székelyeknél. Én jópofa akartam lenni, és megkérdeztem Marikától, hogy, na, vajon a mi esküvőnk milyen lesz?

Mint írja, kedvese ekkor azonnal pityeregni kezdett, majd kézen fogta, hogy mielőtt taxiba ülhessenek, és beszámolhassanak a szüleinek az örömhírről. Az ajtót a leendő apósa nyitotta ki, aki kezdetben nem volt túl lelkes, amikor a lánya bemutatta neki Havast.

»Az a mocskos gazember!« – hördült fel a papa, aztán amikor a lánya mondta, hogy feleségül akarom venni, akkor megölelt. Hát, így történt. Ilyen romantikusan. A könyvtároslány néha eszembe jut, magam előtt látom a kis kofferjével, ahogy áll az ajtóban. Istenem, de huncut voltam!

– zárta sorait.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik