Szórakozás

Bereczki Zoltán: Élvezem a férfias apaságot

TV2
TV2
Fő foglalkozása, hogy édesapa, a munka csak ezután jöhet.

Bereczki Zoltán Reggeli vendégeként mesélt szakmai terveiről, majd arról, hogyan ünneplik majd felesége, Bata Éva születésnapját. A színész az elmúlt időben főállású apaként legtöbb idejét két és fél éves kislányukkal, Flórával töltötte.

Én azt választottam pár évvel ezelőtt, hogy nagyon szeretnék apuka lenni. Igazából ez az origó, minden ami ezen kívül van, az azt jelenti, hogy ráérek nem apukának lenni. Tehát amikor nekem otthon feladatom van, akkor otthon vagyok, és ez engem nagyon tölt. Nagyon nehéz volt ráállni, mert azért egy workaholic-típusú figura vagyok, nekem ezt egy-másfél évig tanulni kellett. Ott voltam, csináltam, de úgy igazán mostanában érkeztem meg

– fogalmazott Bereczki a műsorban, ahol a kora is szóba került. A színész elmondta, odafigyel arra, hogy „karban legyen tartva”, és azzal sincsen problémja, hogy idén májusban 48 éves lesz.

Nagyon szerettem beleráncosodni egy kicsit a fejembe. Nagyon sokáig kölyökvizsla voltam, és most kifejezetten élvezem ezt a férfias apaságot.

Kapcsolódó
Bereczki Zoltán visszaadta színházi szerepeit, hogy főállású apa legyen
Ő van otthon a kislányával, amit szerinte nem lehet félig csinálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik