Szórakozás

Céline Dion és Sonyae együtt énekeltek a Grammy-gála kulisszái mögött, videó is előkerült erről

KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP és Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP és Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Dionnál több mint három éve diagnosztizáltak gyógyíthatatlan betegséget, ami az izmokat támadja, beleértve a hangszálakat és a szívet is.

Magyar idő szerint hétfő hajnalban osztották ki a 2024-es év Grammy-díjait: Taylor Swift idén történelmet írt a díjátadón, ugyanis negyedjére is elnyerte az év albumáért járó elismerést, a szobrot pedig egy meglepetésvendég, Céline Dion nyújtotta át neki a színpadon.

Az énekesnő 2022 decemberében osztotta meg a nyilvánossággal, hogy a stiff-person-szindróma nevű gyógyíthatatlan betegséggel küzd, ami az izmokat támadja meg, beleértve a hangszálakat és a szívet is. A Grammy-gálás megjelenése előtt több mint három évig nem láthatták őt nyilvános eseményen a rajongói, leszámítva egy novemberi jégkorong meccset, ahová a fiaival látogatott el.

Dion ugyan énekesnői minőségében nem lépett színpadra a gálán, a kulisszák mögött volt egy rögtönzött előadása, Sonyae oldalán énekelt el néhány sort a backstage-ben.

Egy ikonikus este fénypontjai

– írta utóbbi az Instagramra posztolt videója mellett, ami a Dionnal közös dalolásukkal indul.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BLÚ (@sonyae) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Céline Dion adta át Taylor Swiftnek az év albumáért járó Grammy-díjat, amit 27 évvel ezelőtt ő is elnyert
A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő énekesnő ritkán jelenik meg mostanság a nyilvánosság előtt, a Grammy-gálával viszont kivételt tett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik