Szórakozás

Újra tud vezetni Besenczi Árpád, miután egy novemberi előadáson leszakadt az ujja

Katona Tibor / MTI
Katona Tibor / MTI
A zalaegerszegi színházban szenvedett balesetet.

Súlyosan megsérült Besenczi Árpád a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház péntek esti előadása közben. A darabot félbeszakították – adta hírül a 24.hu tavaly novemberben. Később kiderült, az Indul a bakterház előadása közben Besenczinek – aki egyben a színház igazgatója – egy ugrás közben beakadt egy csavarba a gyűrűje és leszakadt az ujja.

Még aznap éjjel megoperálták a jobb keze gyűrűsujját, de az orvosok nem tudták megmenteni, „mert ugyan az ujjam leesett darabja megvolt, de azt a gyűrű nagyon csúnyán szétroncsolta” – nyilatkozta akkor a színész. „Tulajdonképpen befejezték a csonkolást, hogy orvosi szaknyelven mondjam” – tette hozzá.

A baleset nagyon kellemetlen és nagyon fájdalmas volt. Nagyon bosszantott is. Soha nem szoktam levenni a jegygyűrűmet, és ebből nem is volt baj ez idáig. Kiemelném, hogy nem egy kiálló csavar okozta a sérülésem. A csavar a helyén volt, de a gyűrű valahogy beleakadt

– mondta tavaly Besenczi, hozzátéve: a díszletet mindig többen is ellenőrzik előadás előtt, ennek ellenére bármikor történhet baleset.

A színész-igazgató most a Hot! magazinnak beszélt arról, hogy van most.

Kellemetlen sérülés ez, mert egy kicsit azért csökkenti az ember komfortérzetét. Nem mellékesen pedig a hároméves kisfiam, Bulcsú néha megrántja az ujjamat, és akkor csillagokat látok

idézi a Blikk Besenczit, aki azóta újra képes vezetni és elvégezni mindennapi teendőit, valamint előfordul, hogy a szerepét is hozzáigazítják.

„Már próbáljuk Szálinger Balázs Becsvölgye című darabját. Ez egy falusi krimi, amiben mezőgazdasági vállalkozót játszom. Mondtam, hogy ezt a sérülést látni fogják a nézők, oldjuk meg valahogy, szóval Balázs fogta magát, és beleírta a darabba, hogy a figurának sérült a keze” – mesélte a színész a lapnak.

Kapcsolódó
Besenczi Árpád hétéves fia szeme láttára vesztette el az egyik ujját
A hétéves Zsongor is szerepelt az előadásban, amelyben édesapja baesetet szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik