Szórakozás

Austin Butler tisztázta, miért hivatkozott egy korábbi interjúban meg nem nevezett barátjaként Vanessa Hudgensra, akivel 9 évig jártak

Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Már mindketten tovább léptek.

Austin Butler több mint egy évvel ezelőtt a Hollywood Reporternek adott videós interjút, melyben többször is említett „egy barátot”, aki azt mondta neki, hogy el kellene játszania Elvis Presleyt – amit később meg is tett.

Arra, hogy ez a bizonyos „barát” valójában Vanessa Hudgens, a TikTokon megjelent interjúrészlet alatt világított rá néhány kommentelő, akiknek feltűnt, hogy az énekesnő ugyenezeket a történeket mesélte el 2019-ben, amikor még egy párt alkottak a színésszel.

Butler nemrég az Esquire magazin riporterével beszélgetett, ahol az említett „barát-kérdés” is szóba került.

Megtanultam a leckét. Úgy éreztem, bizonyos értelemben megtisztelem ezzel a magánéletét, mert nem akartam egy csomó olyan dolgot felhozni, amik miatt aztán beszélnie kellene. Nagyon szeretem és törődöm vele. Semmiféleképpen nem akartam kitörölni semmit

– jelentette ki a színész, aki mint mondja, annyira értékeli a saját magánéletét, hogy másét sem szeretné kiteregetni.

Hudgens és Butler egyébként 2021-ben, 9 együtt töltött év után szakítottak. Tavaly májusban a Vanity Fair Oscar-afterpartiján összefutottak, az énekesnő viszont egy felvétel szerint mindössze felpillantott az exére, aztán visszafordult a telefonjához, és úgy haladt el előtte.

A szakításukat követően egyébként mindketten tovább léptek, a színész Kaia Gerber modellel jár, az énekesnő pedig decemberben ment férjhez Cole Tucker baseballjátékoshoz.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik