Szórakozás

Austin Butler konzekvensen csak meg nem nevezett barátjaként reflektált az exére legutóbbi interjújában

Jacopo Raule / Getty Images for Luisaviaroma
Jacopo Raule / Getty Images for Luisaviaroma
Vanessa Hudgensszal közel 9 évig jártak együtt.

Austin Butler kedden vette át a legjobb drámai színésznek járó Golden Globe-díjat az Elvis című film főszerepéért. A színész a film kapcsán a Hollywood Reportnernek adott interjút, ahol arról is mesélt, hogyan kapta meg az életrajzi mozi főszerepét. Mint mondta, sokan megkérdezték tőle, hogy korábban gondolkodott-e azon, mennyire hasonlít Elvis Presleyre, neki viszont ez eszébe sem jutott – egy bizonyos napig.

Egy hónappal azelőtt, hogy megtudtam, hogy Baz elkészíti a filmet, egy barátommal ünnepi fényeket néztünk, és megszólalt a rádióban egy karácsonyi Elvis dal. Én is elkezdtem énekelni, mire a barátom rám nézett és azt mondta: El kell játszanod Elvist!

– idézte fel az esetet a színész, mire több kommentelő is jelezte, hogy azt a bizonyos barátot Vanessának hívják.

Austin Butler és Vanessa Hudgens 2021-ben szakítottak, kilenc évig jártak együtt. Az énekesnő rajongóinak pedig ismerős is lehetett a színész fentebb említett története, az énekesnő ugyanis 2019 nyarán tulajdonképpen szó szerint ugyanezt mesélte el.

Múlt decemberben kocsikáztunk és ünnepi zenéket hallgattunk, aztán jött egy karácsonyi Elvis Presley dal. Austin nem sokkal azelőtt festette feketére a haját, egyébként szőke. Ránéztem, ahogy énekelt, és azt mondtam neki, bébi, el kell játszanod Elvist!

– mondta akkor Hudgens.

A színész karrierjének mérföldköveiről nemrég külön cikkben emlékeztünk meg, ez alább olvasható.

Kapcsolódó
Eggyé vált Elvisszel, és a világ a lábai elé borult
Austin Butler egészen mást képvisel színészetügyileg, mint amire számíthatnánk a múltja alapján: akadt olyan Elvis-felvétel, amit 1000-szer nézett újra csak azért, hogy tökéletesen leutánozhassa a Királyt. Bár a 31 éves színész most már az Oscar-díj várományosa, ám korábban úgy tűnt, komolyan megsínyli, hogy a világ legismertebb zenészét akarta megidézni a vásznon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik