Szórakozás

Lakatos Márk: Gondolkodás nélkül nemet tudtam mondani egy RTL-es felkérésre, büszkék vagytok?

RTL
RTL
Ő nagyon büszke magára, mert régebben tartott tőle, hogy ha valamit nem vállal el, akkor nem hívják majd többé.

Nagyon büszke vagyok magamra!

kezdte Lakatos Márk a bejelentkezését 24 óráig elérhető Instagram-történetében. A stylist megosztotta követőivel, hogy meghívták egy RTL-es műsorba szerepelni, amit nem vállalt el.

„Képzeljétek el, hogy felhívott ma egy kis nő az RTL-ből nagyon kedvesen, hogy felkérjen valami műsorba, ami nem tudom, miről szól, mert nagyon meg se jegyeztem. Azt tudom, hogy a Balázs meg a Vadon Jani vezette régen, és valami baromság, hogy ha nem férsz be valahova, akkor bedobnak egy medencébe” – magyarázta Lakatos a videóban.

És képzeljétek el, hogy gondolkodás nélkül nemet tudtam rá mondani! Számomra ez egy nagy lépés, mert azért régen bennem volt az, hogy ha valamit nem vállalok el, akkor mi lesz, fognak-e hívni… Ráadásul mostanában már nem vagyok fixen az RTL-ben műsorvezető, igaz, feltűnök egy-egy műsorban, itt-ott-amott. Még azt is mondhatnám, hogy hiányzott volna, de azt gondoltam, hogy ez nem hiányzik nekem, nem akarok medencébe ugrálni. Nem tudom, ki lett volna a műsorvezető, lehet, hogy a Majka meg a Pápai Giuseppe… Mindenesetre azt mondtam, hogy »Gyerekek, nagyon kedves, de szerintem ez nem nekem való«. Na, mit szóltok? Büszkék vagytok?

Lakatos Márkot 2022 végén menesztették a Reggeliből. Nemrég azt mondta, sosem derült ki, miért küldték el a beszélgetős műsorból, de szerinte az volt az oka, hogy „még oda is nagy volt a pofája”.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik