Szórakozás

Lánya a demenciával küzdő Bruce Willisről: A mai napig ott van az a csibészes csillogás a szemében

Jeffrey Mayer / WireImage / Getty Images
Jeffrey Mayer / WireImage / Getty Images
A színész arca állítólag mindig felragyog, mikor meglátja a kisunokáját.

Rumer Willis, Bruce Willis legidősebb lánya a New York Postnak nyilatkozott arról, milyen nagypapa az édesapja.

A legkönnyebben úgy lehetne leírni apámat, hogy a való életben ugyanolyan, mint a karaktere A simlis és a szendében. Elbűvölő, vicces, bolondos… ott van az a csibészes csillogás a szemében. Nagyon kedves és aranyos, ezek a legfőbb tulajdonságai. És mind a mai napig ilyen. Tele van szeretettel és jósággal

– mondta el apjáról Rumer Willis, aki múlt áprilisban hozta világra elsőszülött kislányát, Louetta Willist, aki egyben Bruce Willis első unokája is.

Apám arca felragyog, amikor meglátja Louettát. Akárhány éves is vagyok, mindig megörülök, mikor meglátom a huncutság, a móka és a játék szikráját benne.

Az édesanya azt mondja, mikor kislánya szigorú arcot vág, akkor nagyon hasonlít Bruce Willisre. Louetta az anyja (és ezzel együtt nagyapja) vezetéknevét kapta, Rumer Willis ezzel is szeretett volna az édesapja előtt tisztelegni.

Apámnak nincsenek fiai, így nincs senki, aki továbbvihetné a Willis nevet. Ezért mondtam a páromnak, hogy neki úgyis van egy bátyja, de nekem muszáj továbbadnom a stafétát.

A 68 éves színésznek csak lányai születtek: első feleségével, Demi Moore-ral három, míg Emma Heming Willisszel kettő. A család 2022-ben jelentette be, hogy Bruce Willis afázia miatt befejezi színészi pályafutását. Tavaly februárban kiderült, hogy Willis állapota rosszabbodott, és demenciát diagnosztizáltak nála.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik