Szórakozás

Demi Moore elmondta, mit tanácsol azoknak, akiknek demenciában szenved egy szerettük

ANGELA WEISS / AFP
ANGELA WEISS / AFP
A lányait is mindig emlékezteti erre.

Bruce Willis családja 2022 tavaszán jelentette be, hogy a színésznél afáziát diagnosztizáltak, ezért felhagy a hivatásával. Tavaly februárban már arról számoltak be, hogy Willis állapota tovább romlott: kiderült, hogy frontotemporális demenciában szenved.

Demi Moore, Bruce Willis volt felesége a minap a Good Morning America vendége volt, ahol elmondta, hogy a színész a körülményekhez képest jól van, megosztotta továbbá azt is, szerinte hogyan érdemes családi körben alkalmazkodni a betegség teremtette helyzetekhez.

A gyerekeimnek is ezt mondom: ott találkozzunk velük, ahol vannak, és ne ragaszkodjunk ahhoz, ami nincs. Ragaszkodjunk ahhoz, ami van, mert ebből megannyi szépség, kedvesség, szeretet és öröm fakad

– fogalmazott Moore, akinek annak idején három lánya született Willistől: Rumer 35, Scout 32, Tallulah pedig 29 évesek. A színésznek a jelenlegi feleségétől, Emma Hemming-Willistől is van két fiatalabb lánya, a 11 éves Mabel és a kilencéves Evelyn, akiknek édesanyjával nemrég volt a 16. évfordulójuk.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik