Szórakozás

Tóth Dávid szerint a műsorai közül A Nagy Ő volt a legkevésbé testhezálló a számára

TV2
TV2
Elfordultak szituációk, amikor nem érezte jól magát a forgatásokon.

Tóth Dávid nemrég a Kiskegyed podcastjének vendége volt, ahol a tévés szerepléseiről és a szerelmi életéről is szó esett. Mint mondta, kissé fájónak tartja, hogy sokak fejében nem olimpiai ezüstérmes kajakozóként, hanem celebként maradt meg, ám mint mondja, ez részben érthető, hiszen az olimpiai eredményével körülbelül 10-15 percig volt látható a képernyőn, míg különböző realitykben sokkal tovább.

Ami a műsorait illeti, a sportoló saját bevallása szerint az első Exatlonban és az Ázsia Expresszben érezte magát a legjobban, amikor pedig arról kérdezték, melyik reality volt az, amelyik szerinte a legkevésbé volt testhezálló a számára, A Nagy Ő forgatásait idézte fel.

Utólag az mondom, ott nem teljesen éreztem magam jól minden egyes szituációban. Azért az tényleg szokatlan volt, hogy egyszerre 20-22 lánnyal ismerkedjek, egyszer az egyikőjükkel beszélek, »randizok« negyed órát, aztán a másikkal. Nehéz volt különválasztani ezeket a dolgokat. Az embernek ott azért a saját érzéseivel is tudni kellett megbirkózni, és nyilván ezek között olyan szituációk voltak, amik nevezzük úgy, nem mindennapiak. Ezáltal az egész műsor egy más kategória, mint az összes többi szereplésem

– magyarázta Tóth, aki egyébként a műsor 2021-es évadának végén Laurát választotta, ám a kapcsolatuk nem bizonyult hosszú életűnek.

A magánéletéről a sportoló nem szeretett volna részletesen beszélni, azt viszont elárulta, hogy jelenleg bizakodó egy hölggyel kapcsolatban, akit már a szüleinek is bemutatott.

Az egészségére vonatkozóan megosztotta, hogy decemberi műtétje óta már jobban, de jelenleg is gyógytornára jár, és úgy fest, további egy-másfél hónapig folytatódni is fog a kezelése.

Kapcsolódó
A Nagy Ő: Tóth Dávid és Laura már szakítottak is
Két hónapig tartott a nagy szerelem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik