Szórakozás

Gelencsér Tímea összeköltözött a párjával: Ha tudom, hogy ez ilyen jó, nem várok több mint egy évet

TV2
TV2
Bár eleinte tartott az összeköltözéstől, már örül, hogy megkezdték közös életüket párjával.

Gelencsér Tímea tavaly áprilisban egy közös képpel jelentette be az Instagramon, hogy egy ideje boldog párkapcsolatban él. Pár nappal később egy lapnak azt nyilatkozta, egy nagybetűs férfit keresett, pont ezért nem is a saját korosztályában keresgélt.  A 2016-os Miss World Hungary győztese azóta össze is költözött vállalkozó párjával, erről a Mokka szerdai adásában mesélt.

Nem gondoltam, hogy ez ennyire jó! Nekem ez az első összeköltözésem, úgyhogy egy kicsit tartottam tőle, de ha tudom, hogy ez ilyen jó, akkor nem várok több mint egy évet az összeköltözéssel. (…) Furcsa az a része, hogy egy lakóparkban lakom a kertes ház után, de az jó, hogy elkezdhettük a közös életünket. Annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy mindig ugyanazt szeretnénk főzni vacsorára, mindig ugyanazt szeretnénk nézni a tévében

– mondta el a TV2 műsorvezetője, akinek extra terhet jelentett megszervezni kedvesével a találkozókat, amikor még nem laktak egy helyen. Onnan is tudta, hogy jól fognak majd tudni együtt élni, hogy közös nyaralásukon minden zökkenőmentesen zajlott.

Mi még nem veszekedtünk

– jelentette ki Gelencsér Timi.

Kapcsolódó
Gelencsér Tímea megmutatta a párját
Lassan egy éve együtt vannak már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik