Szórakozás

„Szerelmem és rajongásom iránta egyre csak nő” – Bruce Willisék 16. évfordulójukat ünneplik

Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A Die Hard sztárjánál év elején diagnosztizáltak demenciát.

Emma Heming szerdán Instagramján, posztban és korlátozott ideig elérhető történetekben, közös fotókkal emlékezett meg arról, hogy immár 16 éve vannak együtt Bruce Willisszel.

16 év ezzel a különleges emberrel. Szerelmem és rajongásom iránta csak növekszik…

írta bejegyzésében Heming, aki Instagram-sztoriban elárulta, hogyan érzi magát valójában.

Épp most tettem le a telefont, miután egy nagyon kedves barátnőmmel beszéltem és jól kisírtam magam vele. Nagyon fontos, hogy legyen egy olyan ember az életedben, akivel őszintén megoszthatod az érzéseid, ahelyett, hogy magadba folytanád azokat, megpróbálnál simán túllépni rajtuk és menetelni előre, amire én hajlamos vagyok. Mind tudjuk, az ünnepek milyen nehezek, ahogyan az évfordulók is. De nekem idén ez az egész a közösségépítésről és a kapcsolódásról szól. Szeretném elmondani, hogy ez volt az én mentőövem, amiért nagyon hálás vagyok

– fogalmazott Emma Heming a videóban.

Willis 2009 márciusában vette feleségül modell kedvesét, két közös lányuk született, a most 11 éves Mabel és a kilencéves Evelyn. 2022-ben a család bejelentette, hogy Bruce Willis afázia miatt abbahagyja a színészi karrierjét. Idén februárban a színésznél demenciát is diagnosztizáltak. Felesége nemrég azt nyilatkozta, nagyon nehéz megmondani, hogy Willis tisztában van-e az egészségügyi állapotával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik