Szórakozás

Krúbit is felháborította az arénás koncertjén történt mulasztás és „vérlázító erőszakosság”

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Az előadó azt ígérte, mindent bevetnek, hogy a sértettek megfelelő kárpótlásban részesüljenek.

Ahogyan arról kedden a 24.hu is beszámolt, egy valtonos biztonsági őr sokkolót használt egy vendéggel szemben a múlt pénteki Krúbi-koncerten a Budapest Sportarénában, amiről felvétel is készült. Beszámolók szerint a biztonsági őrök több, kiemelt állóhelyre szóló jeggyel rendelkező vendéggel is összetűzésbe keveredtek. A történtekre Krúbi kedd délután közösségi oldalán reagált.

Szeretnék pár szót mondani egy incidensről, ami az Arénában történt, és ami titeket és engem is mélységesen felháborított. A koncert után eljutott hozzánk, hogy a helyszín által biztosított személyzet az egyik beengedési ponton néhányatokat nem (vagy késve) engedett be az általatok jegyvásárlásnál választott szektorba. Ezt a mulasztást eleve elfogadhatatlannak tartom, arról nem is beszélve, hogy a jogos felháborodásotokra vérlázító erőszakossággal reagált a helyszín biztonsági személyzetének némelyik tagja

– írta az előadó a Facebook-posztjában, amit így folytatott:

Természetesen megteszünk mindent annak érdekében, hogy kiderítsük, miért nem kaptátok meg a helyszíntől azt a szervezettséget és bánásmódot, ami elvárható lenne, és mellettetek kiállva bevetünk mindent, hogy megfelelő mértékű kárpótlásban részesüljetek. Ezeket a folyamatokat már a hétvégén megkezdtük, és bízunk benne, hogy mihamarabb sikerül eredményeket elérnünk.

Kapcsolódó
Sokkolót használt a biztonsági őr Krúbi arénás koncertjén
Pedig a sokkoló elvileg nem alapeszköz egy magán biztonsági szolgálatnál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik