Kultúra

Sokkolót használt a biztonsági őr Krúbi arénás koncertjén

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu

Videófelvétel készült arról, hogy egy valtonos biztonsági őr sokkolót használ a múlt héten a Budapest Sportarénában rendezett Krúbi-koncert egyik vendégével szemben. Internetes fórumokon és a sajtóban több beszámoló is kering arról, hogy a biztonsági őrök több, a kiemelt állóhelyre szóló jeggyel rendelkező vendéggel összetűzésbe keveredtek. A 444-nél jelentkezett az eset szenvedő alanya is, aki így emlékezett a történtekre:

Kb. a második szám alatt jutottunk el oda, hogy bemenjünk a kiemelt állóhelyre (…) a biztonsági őrök arra hivatkozva nem engedtek be, hogy elfogyott a karszalag. És ezt már azonnal üvöltözős, lökdösős stílusban tették meg. Akkor fajultak el a dolgok, amikor barátnőmet és a sógornőmet is úgy ellökték, hogy el is estek. Sógorom odament hozzájuk, amikor barátnőmet ellökték, őt már egyből egyszerre többen is fogták és ütötték (…) Mindeközben mi kicsit arrébb voltunk, és ott történt a sokkolós eset. Ezután valahonnan hoztak még karszalagot, de megint nem eleget«. A társaság egy része bejutott, de a levélíró esete »egészen addig fajult, hogy kettőnket egy barátommal fojtogató szorító fogásban tartottak, és kb. 8-an jöttek ránk«, végül, ahogy ő fogalmazott, »ki is rakták« az arénából.

Még hétfőn megkerestük az üggyel kapcsolatban a Budapesti Rendőrfőkapitányságot, ám azt válaszolták, hozzájuk nem érkezett bejelentés az üggyel kapcsolatban, míg az Arénának írott emailünkre cikkünk megjelenéséig nem érkezet válasz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik