Szórakozás

Eva Mendes egy korábbi, gúnyolódó cikkel emlékezett meg Ryan Gosling Oscar-jelöléséről

Sonia Recchia / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Sonia Recchia / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
„Büszke vagyok, hogy ennek a Kennek a Barbie-ja lehetek!” – írja a színésznő.

Két nappal ezelőtt jelentették be az idei Oscar-jelöléseket. A listán Ryan Gosling neve is helyet kapott, mint az egyik lehetséges legjobb férfi mellékszereplő (esetében a Barbie című filmben).

Férje jelöléséről Eva Mendes nemrég az Instagram-oldalán is megemlékezett: egy korábbi, gúnyos hangvételű cikkből osztott meg részleteket a posztjában, melynek írója igencsak megvetően fogalmazott Goslingról, akiről akkoriban jelentek meg az első fotók Kenként.

Annyira büszke vagyok rá. Mennyi gyűlöletet kapott, amikor elfogadta ezt a szerepet. Annyian próbálták meg szégyenbe hozni, amiért megtette. Minden egyes #notmyken (azaz #nemazénkenem) gúnyolódás és róla írt cikkek ellenére megalkotta ezt a teljesen eredeti, vidám, szívszaggató, mára már ikonikussá vált karaktert, és egészen az Oscarig vitte. Nagyon büszke vagyok, hogy ennek a Kennek a Barbie-ja lehetek!

– zárta sorait a színésznő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés

A Barbie egyébként a kedden megjelent lista szerint több Oscar-jelölést is kapott, a mögötte álló Greta Gerwig és Margot Robbie (aki egyben a film főszereplője is) viszont egyet sem. Emiatt maga Ryan Gosling is felháborodását fejezte ki a minap.

Kapcsolódó
„Nincs Ken Barbie nélkül” – Ryan Gosling kiakadt az Oscar-jelöléseken
Sem a rendező, sem a főszereplőnő nem kapott jelölést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik