Szórakozás

Véletlenül villantotta a nemi szervét egy 16 éves lány előtt a férfi, aki „Szuper Viagrát” evett egy orgián

A lányt traumatizálta az eset és sírva fakadt, az ausztrál férfi pánikba esett és rettenetesen zavarban volt.

Egy ausztrál férfi azért állt bíróság elé, mert véletlenül megmutatta a péniszét egy 16 éves lánynak, mikor egy drive thru-ba ment ételért – írja a Daily Mail.

David Bruce Richardson tavaly szeptemberben több fiatal hölggyel és a barátaival mulatta az időt egy szállodában, és úgy érezte, meg kell támogatnia a természetet és az eseményt egy igen erős, merevedési zavarok ellen, vénykötelesen kapható készítmény beszedésével. Bár az orgia már véget, a „Szuper Viagra” nevű tabletta hatása nem hogy csillapodott volna, de a férfi intenzív fájdalmat élt át, és vérkeringés hiánya miatt hasogatni kezdett péniszének az oldala.

A Humpty Doo nevű városban élő férfi érezve a baljós jeleket hazament, de ekkora már megérinteni sem volt képes a nem szervét, amitől pánikba esett, magára kapott egy törülközőt, és egy étterem drive thru-jához hajtott, hogy evéssel terelje el figyelmét – ezzel még komolyabb bonyodalmakba sodorva magát. Noha Richardson nem szállt ki az autóból, és megpróbálta magát eltakarni a textillel, remélve, hogy senki sem veszi észre kínját, a pult mögött álló 16 éves lány így is érzékelte az anomáliát, akit állítólag traumatizáltak a látottak és sírva fakadt. A bíróságon végül megállapították, hogy a férfinek valóban nem volt szexuális szándéka az étterem dolgozója felé, azonban a bíró szerint bölcsebb lett volna az étterem helyett inkább egy kórházhoz hajtani a megoldásért.

Richardson úgy summázta magában a történteket, hogy hibát követett el, de őszintén nem gondolta, hogy bárki megláthatja a péniszét. Ezek után még napokig erős fájdalmai voltak, és nem érti, egy ilyen készítményt hogyan árulhatnak legálisan. A bírósági ügy megviselte a mentális egészségét, és sok szorongást okozott neki szándékainak félreértése is.

„Aztán ott van még a kínos helyzet, hogy a rendőrséggel is beszélnem kellett erről, valamint a helyi újság címlapsztorija lett” – mondta az óvadék ellenében szabadon távozó férfi, aki még így is olcsóbban megúszta a mellékhatásokat, mint az az ember, aki egy egész doboznyi viagrát megevett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik