Szórakozás

Özvegye azt állítja, Hugh Hefner nem volt nagy szám az ágyban

Charley Gallay / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Charley Gallay / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Szerinte a tinifiúk is ügyesebbek, mint a Playboy alapítója volt.

Hugh Hefner egyáltalán nem volt szakértője a szexnek, annak ellenére, hogy mindenkiben az a kép élt róla, hogy nagy nőcsábász – derül ki a sajtómágnás özvegye, Crystal Harris új, Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself (Csak jó dolgokat mondj: a Playboy túlélése és önmagam megtalálása) című memoárjából, amiből a Page Six szemezgetett részleteket.

A nő, aki 21 évesen került először kapcsolatba Hefnerrel, könyvében azt írja, „furcsa és robotikus” volt a szex a Playboy magazin megálmodójával.

Mintha Hef csak végigment volna a mozdulatokon, amik egykor szórakoztatók és szexik voltak. Vagy talán sosem találta őket szórakoztatónak és szexinek

– vélekedik Harris, hozzátéve: intim együttléteik során férje üveges tekintettel bámulta a plafonon lévő tükröt.

Kevésbé tűnt hozzáértőnek a szexben, mint néhány tizenéves fiú, akikkel évekkel azelőtt együtt voltam. Világos volt számomra, hogy Hef egész életében egyetlen percet sem szánt arra, hogy kiderítse, hogyan kell örömet szerezni valaki másnak.

A szerző arra is kitér, hogy senkinek nem volt bátorsága szextippekkel bombázni Hefnert: „Azt hiszem, mikor valakinek ennyi pénze és ekkora hatalma van, állandóan ennyi igenember veszi körül, akkor hajlamos csak a saját narratívájához ragaszkodni, és mindenki más vakon követi azt.”

Hefnerről köztudott, hogy idős korára gyógyszert szedett merevedési zavarai miatt, ráadásul annyit, hogy attól egy idő után egyik fülére megsüketült. 2014-ben felhagyott a szexszel, aminek következtében Harris saját bevallása szerint „megkönnyebbült”.

Nem hozott haza többé lányokat, nem volt több performansz. A külvilág felé még évekig fenntartottam a Playboy Playmate-színjátékot Hef kedvéért.

Crystal Harris 2008-ban kapott meghívást a Playboy-villába, és négy évvel később ment feleségül Hugh Hefnerhez. A házasságnak az akkor 91 éves férfi 2017-ben bekövetkezett halála vetett csak véget. Visszatekintve ezekre az évekre, az özvegy úgy véli: sosem volt szerelmes a férjébe.

Rájöttem, hogy óriási hatalmi egyenlőtlenségben volt részem. Úgy tűnt, hogy a siker és a fantázia világában élek, de közben mindenkinek le kellett feküdnie egy nyolcvanas pasival. Ez volt az ár. Mindennek megvan az ára

nyilatkozta a People-nek múlt héten Crystal Harris.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik