Szórakozás

Kiss Endi: Megcsalós vagyok, szeretem az összes nőt

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
Bár többször is lebukott, a hűtlensége ellenére több volt párjával is szoros baráti viszonyt ápol.

Kiss Endi, a Hooligans dobosa a napokban Kembe Sorel podcastjének vendége volt, ahol egyebek közt arról is mesélt, hogy 53 évesen is imád bulizni, a gyerekei miatt viszont visszafogja magát.

Én tini vagyok. Nem tudom elmagyarázni annak, aki nem érti. Én nem változtam, 18 éves vagyok belül. Persze, ráncosabb vagyok, de az energiám sem változott még, hál’ Istennek

– mondta a zenész, aki úgy véli, mindez talán idővel másként lesz majd, jelenleg viszont tele van energiával és bulizási vággyal, de igyekszik a lehető legtöbb időt a családjával tölteni, hogy minél jobb apja lehessen a lányainak.

A beszélgetésben arról is szó esett, hogy Kiss gyakorta volt hűtlen a párkapcsolataiban, az exeivel viszont a mai napig jó viszont ápol, új párjaikkal van, hogy el is látogatnak hozzá közös programokra.

Ezek a hölgyek nagyon komolyak, ugyanis én soha az életemben nem voltam jófiú egyikőjük mellett sem. Ez azt jelenti, hogy sokszor lebuktam. Megcsalós vagyok, szeretem az összes nőt, vagy több nőt is a világon. Nemcsak megbocsátottak, hanem utána is emberként és barátként, legjobb barátként tudunk viselkedni és együtt lenni

– magyarázta, hozzátéve:

Én csak azt tudom, hogy én nem úgy választok nőket, hogy csak az iszonyú, ötperces felrobbanó szerelem van, hanem az emberi értékeket is imádom. Talán utána barátok is tudunk maradni jobban.

A dobos negyedik lánya, Alba egyébként tavaly ősszel érkezett meg a családba. Kiss Endi nem sokkal később elárulta, több oka is volt annak, hogy nem volt benn a feleségével a szülőszobán.

Kapcsolódó
Kiss Endi: Megegyeztünk, hogy nem lesz apás szülés, mert nem akarunk horrort
A dobos éppen klipet forgatott, amikor a legfiatalabb lánya világra jött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik