Szórakozás

Kiss Endi: Megegyeztünk, hogy nem lesz apás szülés, mert nem akarunk horrort

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
A dobos éppen klipet forgatott, amikor a legfiatalabb lánya világra jött.

Kiss Endi, a Hooligans dobosa két héttel ezelőtt számolt be arról, hogy megszületett a negyedik lánya, akit Albának neveztek el.

A család bővülésének apropójából a zenész most a Story magazinnak adott interjút, melyben elmondta, fantasztikus élmény számára, hogy 53 évesen gyereke született, úgy érzi ugyanis, hogy jót tesz neki a kor, így mostanra profibb és odaadóbb szülő lett.

Napközben, amikor csak tudok, a kicsivel vagyok, esténként többnyire én fürdetem, és persze nem győzök gyönyörködni benne. És a legjobb, hogy a nagylányaim is imádják a kicsit. Legutóbb is mindannyian körbeültük, és csak bámultuk, ahogy ébredezik. Persze van köztük jócskán korkülönbség, Bodza 17, Kiara 15, Larissza 12 éves, de azt látom, ez sokkal inkább előny, mint hátrány. Arra pedig különösen odafigyelek, hogy a csajok ne érezzék úgy, kevesebbet kapnak belőlem, mert született egy húguk. Ha egyiket megölelem, megcsókolom, akkor a többit is

– magyarázta a lapnak.

Mint mondja, igénye is van arra, hogy ő hordja a gyerekeit az iskola utáni elfoglaltságaikra. Tipikus lányos apának tartja magát, miközben a párjáért, Lindáért is rajong.

Ő egy hős. A szülést is nélkülem csinálta végig. Egyrészről, mert császárral szült, tehát amúgy sem lehettem volna bent vele, illetve abban is megegyeztünk, hogy nem lesz apás szülés, mert nem akarunk horrort. Másrészt pedig Csákváron voltam klipet forgatni az Egy álom közepén című dalunkhoz. Ott volt kibérelve helyszín, a klipen egy harminc-negyven fős stáb dolgozott, egyszerűen nem tudtam lelépni. A zenészek élete ilyen. Valahol kötetlen, hiszen nem napi nyolc órában dolgozunk egy irodában, viszont ha fellépés vagy forgatás van, akkor ott kell lenni

– mondta a dobos, hozzátéve: amint lehetett, a karjába zárta a párját és a legkisebb lányát, de előtte még azért jól megünnepelte a baba születését.

Kapcsolódó
Az 53 éves Kiss Endinek megszületett a negyedik gyereke
Az első fotót is megmutatta a kislányról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik