Szórakozás

Fél év után jött rá a vetkőzős modell, hogy ki a legnagyobb rajongója

Egy baráti házasság mehetett tönkre emiatt.

Egy OnlyFans modell nemrég rájött: tudtán kívül tönkretette az egyik legjobb barátja házasságát. Honey Brooks Instagram-videóban számolt be a bizarr élményről.

Nagyjából fél éve jelent meg az ausztrál modell fizetős oldalának feliratkozói között egy felhasználó, aki – szó szerint – minden elérhető képet és videót megvásárolt. „Ami rendkívül durva volt, mert rengeteg tartalmam van az oldalamon” – mondja Brooks a felvételen.

A modell azt mondja, az ismeretlen felhasználó minden este online volt, és „azt csinálta, amit éjszaka szokás”, majd pedig „személyre szabottabb élményt” kért Brooks-tól, aki erre a „barátnő csomagot” ajánlotta fel, amit a felhasználó el is fogadott, és három hónapon keresztül fizetett is érte. A szolgáltatás azt jelentette, hogy az ismeretlen és Brooks hónapokon át minden áldott este szexchatelt, rengeteg időt töltöttek együtt.

Csakhogy míg a felhasználó látta és hallhatta Brooksot, a modellnek fogalma sem volt, hogy kivel beszélt minden nap: „Feliratkozhatnak álnéven, bármilyen nevet használhatnak, nem látunk róluk semmilyen információt, csak a képüket, ami sok feliratkozónak nincs is, és a nevüket” – ami pedig általában álnév.

Brooks anyagilag jól járt, és örült is a lelkes rajongónak – de csak amíg fény nem derült arra, ki a titokzatos felhasználó.

Az ismeretlen ugyanis egyszer csak felszívódott, majd kiderült, hogy a férfi lebukott otthon, és a felesége mindent megtudott a „viszonyról”. A feleség pedig nem más mint Brooks egyik legjobb barátnője – írja a New York Post.

Akivel amúgy az életben korábban – barátnője társaságában – többször is találkozott, még családi vacsorákon is összefutottak.

Egy újabb videóban a modell elmondta azt is, hogy a rajongója elhitette a feleségével, hogy Brooks végig tudta, hogy ki ő, így az egyik legjobb barátnője azóta szóba sem áll vele. Úgyhogy most kénytelen lesz leülni egy kávéra mindettőjükkel, hogy átbeszéljék ezt a senki számára nem túl kellemes szituációt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HONEY BROOKS 🍯 (@honeyybrooksvip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik