Szórakozás

„Vélt vagy valós sérelmek miatt elsodródtunk egymástól” – a Fresh-lányok évek óta nem tartják a kapcsolatot

24.hu és TV2
24.hu és TV2
Ennek ellenére mindketten szeretettel gondolnak a másikra, és talán egyszer majd átbeszélik a dolgokat.

A Fresh könnyűzenei lányegyüttes korábbi tagjai, Villányi Andrea (azaz Fresh Andi) és Gyulai Viktória (Fresh Wiki) két évtizedig közeli kapcsolatban álltak egymással, ma azonban már nincsenek beszélő viszonyban. Ezt Fresh Wiki egy követői kérdésére válaszolva árulta el.

Sajnos, egy ideje nem beszélünk. Vélt vagy valós sérelmek miatt elsodródtunk egymástól, de azt a 20 évet senki nem veszi el tőlünk. Csak jót kívánok neki és szeretem mindig

idézi a Blikk az énekesnő korlátozott ideig elérhető Instagram-történetét.

A lap a duó másik felét is felkereste, Fresh Andi azt mondta, noha nem kommunikálnak, továbbra is követik, mi történik a másikkal.

Szeretettel gondolunk egymásra, figyeljük egymás életét a távolból, s mindig örömmel látom a családi képeit, a két gyönyörű gyermekét. Még mi magunk sem tudjuk, hogy ezek a bizonyos sérelmek vélt vagy valós dolgok, de biztos vagyok benne, hogy egyszer majd leülünk átbeszélni mindent. Az idő mindent megold, és hiszek benne, hogy a mi időnk is eljön, amikor tisztázzuk a múlt eseményeit és esetleges sérelmeit

– fogalmazott Villányi Andrea, aki pár éve megküzdött a mellrákkal. Elmondása szerint, mikor diagnosztizálták nála a betegséget, néhány szót még váltottak Gyulai Vikivel.

Amikor a betegségem kiderült, volt egy néhány perces beszélgetésünk, de azóta nem kommunikáltunk egymással. Neki is megvan a boldog családi élete, nekem is, mindketten éljük az életünket, immár egy kicsit távolabb sodródva egymástól.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik