Szórakozás

Közel ötvenévesen anya lett Honey, a Bestiák énekesnője

Meglepetés Archívum
A Bestiák együttes tagjai: Honey (bal szélen), Bedhy és Miss Bee.
Meglepetés Archívum
A Bestiák együttes tagjai: Honey (bal szélen), Bedhy és Miss Bee.
Az együttes feloszlása óta külföldre költözött és családot alapított.

A Bestiák lányegyüttes 1997-ben alakult, menedzserük Kozso volt. Az óriási népszerűségnek örvendő trió három év után feloszlott, de legismertebb slágerükkel, A reggel túl messze van című dallal örökre beírták magukat a magyar poptörténelembe.

A Blikk megkereste az egyik énekesnőt, Papp Henriette-et, művésznevén Honey-t, aki a zenei pálya után civil foglalkozást választott. Eleinte tánciskolát üzemeltetett gyerekeknek, majd kozmetikus lett. Több mint egy évtizede Németországban kezdett új életet, ahol második férje mellett megtalálta boldogságot, és túl a negyvenen édesanyává vált. Kisfia, Matthias egy éve született meg.

Megérte várni a férjemre, mert vele igazi házasságban élek, közös teherviselés mellett. Hosszú éveken át küzdöttünk azért, hogy gyermekünk lehessen, mire végre a kisfiunk áldásként érkezett az életünkbe. Most, közel ötvenévesen boldog és kiegyensúlyozott vagyok, és semmi pénzért nem adnám fel a jelenlegi életemet

– fogalmazott Papp Henriette, akitől azt is megkérdezték, van-e esélye, hogy a Bestiák újra összeáll.

Nem bántam meg, hogy visszavonultam. Több mint tíz éve megpróbálkoztunk a Bestiák feltámasztásával, de ma már nem tennék újabb kísérletet. Boldog vagyok a showbiznisz világa nélkül. Az anyaságban kiteljesedtem, és azt is várom, hogy visszatérhessek a kozmetikusi szakmámba

– mondta Honey, aki elmondása szerint már Kozsóra sem neheztel, aki annak idején beperelte őket elmaradt haszonra hivatkozva, de végül az együttes nyerte a pert. „Az eset után egyszer találkoztam vele, de szinte átnéztünk egymáson. Ma már, ha eszembe jut, nem haragszom rá, mert az általa teremtett helyzet megtapasztalása is kellett ahhoz, hogy ma boldog, kiegyensúlyozott életem legyen” – jelentette ki az édesanya.

Ha szívesen nosztalgiáznál a ’90-es évek magyar együtteseivel, alábbi gyűjtésünket ajánljuk:

Kapcsolódó
Ámokfutók, Bestiák, V.I.P. – régi együttesek, akiknek a dalaira még ma is bulizunk
Összegyűjtöttük a kilencvenes évek legikonikusabb hazai popformációit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik