Szórakozás

VV Kriszti nem költötte el a ValóVilágban megnyert millióit, inkább visszament dolgozni

RTL
RTL
36 millióval lett gazdagabb tavaly.

Karnics Krisztina, azaz VV Kriszti 2023 márciusában nyerte meg a ValóVilág 11. évadát, és vitte haza egyúttal a 36 millió forintos fődíjat. Az egykori reality-szereplő ma a Reggeli vendége volt, ahol a lottózás volt az egyik fő téma. Mint mondta, őt nem változtatta meg a tavaly kapott pénznyereménye, és úgy érzi, akkor sem lenne más ember, ha a lottón nyerne jelentősebb összeget. Hozzátette, bár a kedvesével szoktak lottózni, abba bele sem mert még gondolni, mi lenne, ha nagy pénzeket nyernének, de szerinte ha valakinek például lelki problémái vannak, azon nem segítenek a milliárdok sem.

A témával kapcsolatban Karnics azt is elárulta, hogy jelenleg is felszolgálóként dolgozik, de közben tetoválónak tanul, a jövőben ugyanis csak olyasmivel szeretne foglalkozni, amit szeret. A műsort vezető Papp Gergő érdeklődésére leszögezte, hogy nem azért ment vissza dolgozni, mert eltapsolta a realityben nyert millióit.

Engem édesanyám nagyon úgy nevelt, hogy spóroljak. Ettől függetlenül azért ment el pénzt. Megengedtem magamnak éttermet, ezt meg azt, amazt. De rájöttem, hogy ez így nem jó, hogy csak otthon vagyok és élvezem ezt a nyereményt. Menjünk vissza, jöjjünk le vissza a Földre, nem akarjuk elkölteni, hanem szépen félrerakjuk, és akkor majd akár még egy lakás is esetleg kitelik belőle

– magyarázta a műsorban.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik