Szórakozás

Ifj. Schobert Norbert heti hat napot bokszol, év végén az országos bajnokságon is kipróbálná magát

RTL
RTL
Nagy tervei vannak idén a sporttal.

Ifj. Schobert Norbert ma a Reggeli vendége volt, ahol a közelmúltbéli thaiföldi nyaralásáról és a jövőbeli terveiről is mesélt. Mint mondta, a családi kiruccanásra a párja, Farkas Petra is elkísérte őt, akivel remekül érezték magukat.

Rubint Rékáék idősebbik fia a műsorban kifejtette, hogy kezdetben nem szerette volna nyilvánosságra hozni, hogy párkapcsolata van, de mivel a kedvesével hosszú távra terveznek, tudta, hogy idővel úgyis kiderül:  ezért inkább maga kívánt előállni a hírrel, hogy barátnője van – akivel először a Sztárboxban láthatták őket együtt a tévénézők.

Ami a bokszot illeti, Schobert elmondta, hogy nagy tervei vannak a sporttal: jelenleg heti hat napot edz, hatot konditeremben, egyet pedig otthon.

Szeretnék versenyeken indulni. Akár decemberben kipróbálnám magam az országos bajnokságon is. (…) Az edzőm is támogat ebben, meg igazából mindenki. Szerintem csak magadban kell hinni, és nagyon nagy szorgalom meg kitartás kell hozzá. Nyilván vannak hullámvölgyek, amikor az ember elgondolkodik, hogy mi van, ha. De mi van, ha igen? Mi van, ha sikerül? Én így állok hozzá

– jelentette ki a gimnazista, aki az iskola elvégzése után Amerikában képzeli el a jövőjét a párjával.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik