Élet-Stílus

Ifj. Schobert Norbert és barátnője Amerikában képzelik el közös jövőjüket

RTL
RTL
Öt hónapja alkotnak egy párt.

Ifjabb Schobert Norbert és versenytáncos barátnője, Farkas Petra öt hónapja vannak együtt, múlt vasárnap, a Sztárbox arénájában jelentek meg először párként a képernyőkön, később az idősebb Schobert Norbi közösségi oldalán osztott meg egy képet a szerelmesekről. Farkas nemrég úgy nyilatkozott, bármikor igent mondana, ha párja megkérné a kezét.

Schobert – akinek nagy céljai vannak a boksszal: szeretne indulni az országos bajnokságon, majd az olimpián is – a Blikknek mesélt arról, hogy szeretné leküzdeni azt az árnyékot, amit ismert szülei vetnek rá az ismertségük által, ezért külföldön tervez továbbtanulni, ahová kedvese is elkísérné.

Amerikában szeretnék egyetemre járni, az ösztöndíj miatt is fontos, hogy jó eredményeket érjek el a bokszban. Közgazdasági egyetemet néztem ki, anyáék is nagyon támogatják az ötletet, és a barátnőm is vállalná, hogy ott kezd velem új életet, annak ellenére is, hogy itthon felépítette a tánckarrierjét. Már megnézte a sulikat is, mik a lehetőségei, durva, hogy ebbe is belemenne. Úgy érzem, megtaláltam azt a lányt, akivel el tudom képzelni a közeljövőmet is, nagyon biztos vagyok ebben a kapcsolatban.

– mondta el az ifjabb Schobert.

Kapcsolódó
Schobert Norbi közös fotókat posztolt a gyerekeiről és a párjaikról
„Pont olyan szerelmesek, mint mi!” – írja a fitneszguru.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik