Szórakozás

Danics Dóra és a Celebrandiban megismert párja, Bence Győrben költöznek össze

RTL
RTL
Úgy döntöttek, egy teljesen új helyen alakítják ki az otthonukat.

2023 augusztusában ért véget a Celebrandi, ahol több hazai híresség is megpróbálkozott a párkereséssel. A legtöbben a műsort követően úgy érezték, nem illenek össze a választottjukkal, Danics Dóra és Bence viszont máig nagyon boldogok együtt. A napokban a Blikknek árulták el, hogy Győrben terveznek összeköltözni.

Elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy összeköltözzünk. Én Szombathelyen lakom két éve, a párom pedig Budapesten, ezért úgy döntöttünk, teljesen új helyen alakítjuk ki az otthonunkat. Nyugis, csendes környezetre vágytunk, így végül Győrben találtunk egy házikót, amit ki is vettünk. Autóval egy óra alatt elérjük a fővárost, ami szintén fontos szempont volt

– mondta az énekesnő, aki azt is megosztotta a lappal, hogy ha minden jól megy, a hónap végére a bíróság kimondja a párja válását, így valóban tiszta lappal vághatnak majd neki a 2024-es évnek.

Hozzátette, meglehet, hogy hamarosan együtt is láthatják majd őket zenélni a rajongók: jelenleg ugyanis együtt tanulnak gitározni, Danics pedig énekelni is megtanította a kedvesét.

Bencével való kapcsolatáról tavaly októberben a Reggeliben is mesélt az énekesnő.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik