Szórakozás

Szabó Zsófi: Évek óta magasabb a jövedelmem influenszerként, mint műsorvezető-előadóművészként

rtl
rtl
Most szünetet tart, mióta távozott a Reggeliből.

2023 végén derült ki, hogy Szabó Zsófi (Miller Dáviddal egyetemben) távozik a Reggeli című műsorból. Szabó most az Instagramján kérdezz-feleleket tartott, ahol egy követője azt szerette volna megtudni, mivel foglalkozik jelenleg a műsorvezető-influenszer.

Nem túlzás azt mondani, hogy évek óta magasabb a jövedelmem influenszerként, mint műsorvezető-előadóművészként. Bár még mindig nem elfogadott sokaknál, hogy ez is egy munka. Azonban, ha őszinte akarok lenni, az én értékrendem szerint ez mindig is csak kiegészítés, egy plusz lesz az életemben, és arra törekszem, hogy mindig legyen rendes munkám. 16 éve vagyok munkavállaló és 10 éve vezetem a cégeim. Most tartok egy kis szünetet, de azon vagyok, hogy a lehető legjobban alakuljon a jövőm

– árulta el Szabó.

Kapcsolódó
Csonka és Stohl a csúcstartók, de emlékszik Katona Klárira? – Így cserélődtek a Reggeli műsorvezetői 27 év alatt
Egy nagyobb megszakítás volt ugyan, de az RTL reggeli beszélgetős műsora egyidős a csatorna indulásával. Nemrég Szabó Zsófi és Miller Dávid távoztak a műsorvezetők csapatából, de más szereplőkkel már sokszor történt meg mindez az elmúlt közel három évtized során. Vajon emlékszünk mindegyikükre?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik