Szórakozás

„Ez nyilván nem a műsor után alakult ki” – Mikes Annával való kapcsolatáról beszélt Krausz Gábor

tv2
tv2
Nem akartak emiatt szimpátiaszavazatokat gyűjteni a táncos show-ban.

Tóth Gabi a Vasárnapi Blikknek, Krausz Gábor Palik Lászlóéknak adott interjút, mindkettő ugyanazon a szombati napon élesedett, és mindketten beszéltek a válásukról, illetve új párjaikról.

A séf azt mondja, az énekesnőtől való válása egy gyászfolyamat.

Ezt el kell gyászolni. Csak én ezt akkor nem sejtettem. Utólag látom, hogy nem biztos, hogy mindenkinél így van, nálam így történt: amikor elválsz, az olyan, mintha meghalna egy feled, tehát gyászolsz, de amikor gyászolunk valakit, nem mindig azt az illetőt sajnáljuk, hanem magadat. Mi lesz veled, hol fogsz lakni, miből fogsz élni, mit fogsz csinálni, hogyan fogod fenntartani a gyerekkel a kapcsolatot? Tehát igazából én magamat sajnáltam.

Az mondja, kislányuk, Hannaróza jól van a folyamat ellenére, sokat foglalkoznak vele mindkét oldalról. Az énekesnővel a láthatásról is megegyeztek, mindkettejüknél ugyanannyit van a gyerek: „Mind a ketten sokkal jobban tudunk csak rá koncentrálni abban az időben, amikor velünk van.”

Új párjáról, Mikes Annáról is beszélt, akivel a Dancing with the Starst megnyerte. Kiderült, hogy már a show alatt is gyengéd érzelmeket fűztek egymáshoz, szemlézte az adást a Blikk.

„Ez nyilván nem a műsor után alakult ki, de nem akartuk, hogy ezért külön szimpátiapontokat gyűjtsünk be.  Azért nem vállaltuk föl, mert egyrészt nem akartam, hogy a műsor ezzel foglalkozzon, másrészt pontosan tudtam, hogy működik. Lehet egy szikra, ami fellángol, és ki tudja, meddig ég… Szerettem volna megvárni a műsor végét. Az egy buborék, együtt voltunk a táncteremben, beszélgettünk, de az nem az élet. Abban a pillanatban ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan. Mindenképp szerettem volna megvárni, hogy ez hová fut ki, hogy Hanni ezt hogyan kezeli, hogy megszereti-e Annát, a családom hogyan kezeli, a barátaim hogyan kezelik, és amikor biztosak vagyunk benne mindketten, akkor fel lehet vállalni.”

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik